Ultimate magazine theme for WordPress.

Първият мастършеф у нас намери любовта, Симеон ще се врече на Роберта на тайна сватба

0

- Advertisement -

Първият победител в „Мастършеф 2015“ Симеон Червенков откри любовта в лицето на красивата Роберта!

Талантливият готвач съвсем скоро ще сключи брак с любимата си на пищна изнесена церемония в България, а близките му уточниха, че сватбеното пътешествие ще е в южната ни съседка.

Червенков се прочу с кулинарните си шедьоври и възхити журито от шеф Токев, Силвена Роу и Михалчев и спечели заветните 100 000 лева, както и признанието, че мечтите се сбъдват.

Готвят се за своята голяма сватба
Готвят се за своята голяма сватба

В момента Симеон продължава да работи в компютърна фирма, където е мениджър екип критични инциденти. И след наградата той не спря да готви.

С Роберта Плунцевич се запознават по работа, а любовта им е била от пръв поглед.

Симеон стана популярен и с признанието, че като малък е имал коварен порок.

„Още на 14 г. започнах да пуша трева и да пия. На 16 г. вече бях зависим от хероина. Въргалял съм се по пейките в парка, стигнах дъното бързо – за по-малко от година. Осъзнах, че съм в тинята. Тогава помолих родителите си за помощ. Бях много изтощен вече, ножът ми беше опрял много в кокала. Отидох при майка ми и й казах какво се е случило и че искам заедно да преборим това нещо, искам да ми помогне, явно сам няма да се справя. Тя беше много стресната. Борбата на семейството ми и моята беше голяма. И след две години лутане правилната формула беше да замина на лечение в Италия“, признава готвачът. В комуната Симеон живял заедно с още 40 човека със зависимости. Симеон се виждал с родителите си два пъти годишно. Право да се върне в България имал само за няколко дни. После пак се връщал обратно в комуната. Именно в страната на ботуша се запалил по кулинарията. След излизането си от наркокомуната той спрял да се дрогира за 2-3 месеца. Днес се зарича, че никога няма да посегне пак към тях. Разказва личната си история, за да предпази младите да не тръгват никога по този път, от който често няма връщане.

„Не обичам да говоря за този период, но това е голямата битка в моя живот. Не парадирам с това. Благодарен съм на семейството ми“, казва Червенков. И ето, след толкова нещастия накрая мастършефът е щастлив с прекрасната жена до себе си – Роберта Плунцевич.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече