Ultimate magazine theme for WordPress.

Aтанас Месечков: Победата ни с Неделя Щонова в „Денсинг старс“ не е подарена

0

- Advertisement -

Щом публиката ни е избрала за номер 1, няма нужда да коментираме хейтърите

„Победата ни с Неделя Щонова в „Денсинг старс“ не е подарена! Щом според публиката сме номер 1, значи сме спечелили заслужено. Зрителите са ни избрали за победители.“

Това каза пред „България Днес“ партньорът на голямата победителка в „Денсинг старс“ Неделя Щонова – Атанас Месечков.

След успеха им в танцувалното риалити редица определиха триумфа на тандема за незаслужен. В социалните мрежи десетки бяха категорични, че певицата Дара е трябвало да бъде победител. Дори музикалната легенда Богдан Томов се зачуди дали доктор Щонова справедливо е спечелила за сметка на Дара.

„Хейтъри винаги ще има – отговаря Месечков на въпрос дали е чел коментарите след грандиозния финал на „Денсинг старс“. – Видях част от коментарите. Там се въртят едни сто човека, които бръщолевят едно и също. Останалите коментари са положителни. Хората – не тези, които се крият зад компютъра, обаче ни направиха само комплименти“, казва още Месечков. И добавя: „Казах го неведнъж – всички заслужаваха победата. „Денсинг старс“ е изключително тежко състезание“.

Тандемът спечели зрителския вот
Тандемът спечели зрителския вот

По думите му обаче Неделя Щонова наистина е големият победител. Причината – нечовешките усилия, които полага жена на 53 г.

„Щонова надмина себе си, разбирате ли?! Възхитен съм от нея. И за секунда не се отказа въпреки трудностите. Възрастта, колкото и да не искам да говоря за това, оказва сериозно влияние. Тренирахме средно по 6 часа на ден. Понякога сме се готвили и по 12 часа. Тръгвали сме си от залата и в 2 след полунощ. Аз съм на 36 г. и се чувствах смазан. На всичкото отгоре имахме един ден по-малко за подготовка от останалите, защото не спряхме с работните си ангажименти и просто нямаше как да съчетаем всичко“, казва още Наско.

Месечков не се поколебава да приеме поканата на продуцентите за шоуто, което се завърна на екран след години пауза. Той е първият професионален танцьор, който получава поканата.

„Обсъдих го със семейството ми, защото имам и други ангажименти. Но още на първия ни разговор казах, че съм отворен за проекта“, споделя Месечков.

Още преди началото на формата, след като били обявени участниците, той тайно се надявал да му се падне точно доктор Щонова. Преди началото на „Денсинг старс“ Месечков не се познавал лично с популярната лекарка.

„Имаме много общи интереси. Аз също се интересувам от здраве. Имахме много теми за разговори по време на тренировките. Неделя ме научи на много неща. Дори и за танците помагаше. Казваше ми: „Дай да го направим така, а не така“. Винаги е добре да чуеш още едно мнение“, споделя още Месечков.

У професионалния танцьор вече е преминала емоцията от риалити формата. Наско споделя, че близо 5 дни са му били необходими, за да може тялото му да си почине напълно след изтощителното състезание.

„С Неделя ще си останем приятели и след формата. Постоянно се чуваме, пишем си. Имаме и общи събития.“

Много ще ми липсва предаването

„Не знам дали ще участвам отново, изморен съм. Но много ще ми липсва предаването“, призна Атанас Месечков. За него „Денсинг старс“ ще остане едно от най-мащабните преживявания в живота му, защото освен тежко състезание то е и много важен урок:

„Хората, които се фокусират върху негативното, вдигат повече шум, но те не гласуват. Вотът на зрителите обаче показа точно как сме докоснали душите им. Затова е важно да даваш гласа си, а не да си вечно недоволен в комфорта на виртуалната реалност.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече