Ultimate magazine theme for WordPress.

Михаела към Йордан в „Един за друг”: Ако ми беше мъж, нямаше да те търпя и ден

0

- Advertisement -

Йордан и Елизабет от „Един за друг“ днес отбелязаха 2 години от годежа си. Йордан разказа как й е предложил на Перперикон. Той обаче се увлече по описанието на скалния град повече отколкото по романтичния жест. Това му докара жестоки критики от другите дами в реалитито.

„Добре че Ели е мила и те търпи. Аз и един ден нямаше да мога“, каза Михаела и додаде „Данчо е романтичен, колкото аз съм филипинка…, а всички знаят, че съм корава перничанка.

„Ели, дупе да ти е яко, ако Йордан не се промени“, изкоментира и Сияна и допълни, че Йордан и романтика са несъвместими неща.

София от Харманли изкоментира, че всички мъже в Южна България са като Йордан – алфа мъжкари не правят комплименти на половинките си.

Елизабет потвърди, че в миналото Данчо бил по-романтичен и се появявал с големи букети и с ръчно направени подаръци за рождените й дни и за 14 февруари, а в последно време това вече не било така. Йордан се защити, че се е концентрирал върху изкарването на пари, но другите го контрираха, че материалното не трябва да е над любовта.

Преди това дамите се впуснаха в последната женска игра за сезона. В колата-центрофуга на „Един за друг“ трябваше да решават задачи докато тя се върти. София и Тихомир излязоха начело на класирането, докато Сияна и Светослав останаха последни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече