Ultimate magazine theme for WordPress.

Вижте имотите на Нико Тупарев в Берлин и Сен Тропе! Kупува самолета на Черепа за ваканциите с жена си?! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Тв продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина, разпитвани за поръчково убийство на свой партньор, крият 21 имота зад граница за над 50 млн. лева.

Повярвалото в своята недосегаемост семейство има общо 15 апартамента в Берлин, Сен Тропе, Дубай, София и Варна, къщи в Прага и София,2 офис сгради в столицата и земеделска земя в Карлово, които вече са на мушката на данъчните, които любопитстват какъв е произходът на средствата, с които са закупени, както и кои от тях не са обявени официално и защо.

Narod.bg представи ексклузивни снимки от имотите, които се публикуват за пръв път, за да лъсне разточителството, в което живее сенчестата фамилия, което е полезна информация за спецслужбите.

Само уточнението, че Никола Методиев Тупарев и Екатерина Иванова Тупарева използват самолета на милиардера Васил Божков за своите задгранични воаяжи е ясен знак за ВИП статуса, който са повярвали, че притежават.

А за размера на „свободните пари”, с които разполагат, говори фактът, че пред приятели Нико и Катя се хвалели как искали дори да купят самолета на Черепа?!

Ето фрапиращи детайли от имотния каталог на Тупареви в Берлин и Сен Тропе:

Нико и Екатерина Иванова Тупарева притежават три апартамента в немската столица Берлин.

– Най-големият е в дипломатически квартал на улица „Egerstrasse” 1, закупен за €1 530 000 през 2016 г. с площ над 320 кв.м.

Пазарна стойност на имота в момента е над 3 милиона евро. Имотът не е деклариран пред българските власти.

Именно тук сенчестата фамилия живее през последните 7 години.

Narod.bg разполага с ексклузивни кадри от вътрешността на апартамента, който разполага с 4 спални, професионална кухня и троен хол.

В имота има постоянен персонал от готвач, камериерка и шофьор, докарани от България, за да угаждат на ВИП шарлатаните.

Персоналът не се осигурява официално социалната служба на Германия, за да може Тупареви да скрият от тамошните власти, че преимуществено живеят в Германия, и че съответно дължат данъци върху доходите си там. А налозите в Германия са далеч по-високи от изгодните български. Мащабът на данъчните престъпления на семейството на територията на Франция, България и Германия ще бъдат тема на следващо наше разследване.

Фамозните Тупареви притежават още 2 апартамента в столицата на Германия на ул. „Danzinger Strase” 165 – ново строителство, за които семейството плаща над 1 000 000 евро през 2014 г. Схемаджиите държат жилищата като актив и почти никога не ги посещават, уточниха източниците ни.

Сен Тропе

През 2021 г. Екатерина Тупарева, заобикаляйки българското и немското данъчно законодателство, закупува през фирмата си „Сий Портфолио“ ООД три апартамента в топ центъра на френската перла Сен Тропе – точно срещу пощата, където е сниман емблематичният филм „Полицаят от Сен Тропе“ с Луи дьо Финес.

Цената на имотите е солена – по 1 750 000 евро всеки.

Парите, които използва за закупуването, са с произход фирмата на Тупарева „Огилви София” ООД и с укрити данъци от немските власти. Имотите се ползват за летуване на Тупареви и не се отдават под наем. Между другото, адресът на рекламната машина за пари на Катя Тупарева – ул. „Доспат” 60-62 е на метри от печалноизвестния ресторант на кукловодите от Темида „Осемте джуджета”. Има ли пряка или задочна връзка в случая – да кажат криминалистите.

От публикуваните снимки се вижда как Катя Тупарева похърква с частния самолет на бизнес партньора на Нико Тупарев в Националната лотария – Васил Божков, напът именно към Сен Тропе за поредната си почивка.

Нико Тупарев и Катя Тупарева се хвалели често пред приятели, че искат да купят самолета от Божков за постоянните си летни пътувания до френската Ривиера и до световноизвестния любим на звездите от цял свят зимен курорт Куршевел, където една седмица струва над 170 000 евро.

Катя и Нико Тупареви били често гости на организирани от Васил Божков партита в Куршевел. За общоизвестния разгулен и развратен живот на семейството ще публикуваме ексклузивни снимки и детайлна информация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече