Ultimate magazine theme for WordPress.

Векилска се сдобри с бившия си след 5 години война

0

- Advertisement -

„Двамата с Мариана сме имали нещо, което никой не може да ни отнеме“, сподели Симо

Мариана Векилска се е сдобрила с бившия си съпруг Симеон Колев 5 години след раздялата им. Радиоводещият призна в тв интервю, че двамата са успели да възстановят комуникацията помежду си и са се помирили. В момента таели приятелски чувства един към друг и горчилката от развода била част от миналото.

„Мариана е много готино момиче. Тя не е жена, която просто е зарязала семейството си. Тя е човек, който следва сърцето си – не може да обвиняваш някой, който го прави. Случват се перипетии в живота, но важното е как продължаваш. Не бива нашата болка да става нашето знаме. Двамата с Мариана сме имали нещо, което никой не може да ни отнеме“, сподели Симо. Родителите му обаче разкриха, че разводът с журналистката е бил най-тежкият шамар за него в живота му дотук.

Колев и Векилска се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.

„Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение“, сподели Симо. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишен брак било тежко. „Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца“, допълва Симо. Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни проблеми. Адът продължил повече от година, през която получавал панически атаки.

Симеон признава, че от 3 години насам има нова жена до себе си, с която е щастлив и агонията е в миналото. Заради травмата обаче дълго време не можел да отвори сърцето си за нова любов. 50-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави личния си живот обществено достояние и пази упорито в тайна дали има човек до себе си. След като изкара известно време като чиновник в Брюксел, тя се завърна у нас и вече близо 4 години води собствено предаване в ефира на БНТ – „България в 60 минути“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече