Ultimate magazine theme for WordPress.

Филип Буков след изгонването от Денсинг Старс: За мен са важни само ролите ми

0

- Advertisement -

След изгонването му в последния епизод на Dancing Stars актьорът Филип Буков излезе с изявление относно критиките, които бяха отправени по негов адрес от страна на някои членове на журито. Ето какво написа той по повод това, че танцът му беше на запис, а не на живо, както при другите участници.

Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис.

Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка“ и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги.

Огромно благодаря на Ралица Мерджанова за времето, старанието и въобще всичко, което направи за мен! Тя е невероятен танцьор, педагог, родител и човек!

P. S. Много хора ми писаха, че било “нагласено“ и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече