Ultimate magazine theme for WordPress.

Виктор Ангелов познава жена си от 12 годишен

0

- Advertisement -

Неочаквано послание отправи шеф Виктор Ангелов от ефира на предаването си „Хелс Китчън”. При това към първата си любов. Когато тя владеела сърцето му, топ готвачът вероятно е бил съвсем малък, тъй като е срещнал жена си Наталия още на 12 години. Двамата обаче се събират доста по-късно, когато вече са зрели хора. Наталия вече била разведена с бившия си съпруг, от когото има пораснали син и дъщеря, а Виктор Ангелов – постигнал набелязани професионални цели, които го направили утвърдено име в професията.

„Мариела, ако отнякъде ме чуваш, скъпа моя, сърчице за теб”, възкликна топ готвачът и оформи сърчице с ръце. С изненадващата си вметка той предизвика усмивки сред участниците в риалитито, но имаше и учудени. „Шеф, жена ви днес не гледа ли?”, попита Симона, която е сред участниците в риалитито.

Кулинарят се присети за първата си любов покрай една от гостенките -майсторки на баница от различни краища от страната. Щом разбра, че се казва Мариела, шефът веднага сподели, че първата му любов е със същото име. Той все още помни посланието й върху гърба на своя снимка, която му дала: „Розата мирише, трънчето боде, любовта е сладка, но не се яде”.

Наталия, жената на топ готвача, едва ли е проявила ревност. Любовта на съпрузите е като от романтичен филм. „Аз съм един щастлив човек”, казвал е шеф Ангелов, който винаги е правил силно впечатление с отношението към половинката си. За нея той е казвал, че е голямата му любов и най-красивата жена, която е виждал. Даже с времето повече се разхубавявала. Двамата са израснали в съседни блокове. Познават се от 12-годишни, когато играели на улицата пред домовете си. Като тийнейджъри Виктор и Наталия били в една компания. Той я харесвал още тогава, но така и не й казал. Тя пък дори не подозирала за чувствата му. Така поради свян, бъдещият готвач пропуснал шанса да се събере с голямата си любов още тогава. Освен това, той вече бил увлечен от професионалните си стремежи. Завършил училище по туризъм и ресторантьорство, към което баща му го насочил. След като се дипломирал, Виктор Ангелов влязъл в казармата, където работел като готвач. Когато се уволнил, кулинарят продължил да се вихри в кухните на няколко ведомства.

Един ден баща му споделил за интервю за работа за готвачи в Германия. И този път Виктор го послушал и не сбъркал. Спечелил работното място и през 1999 г. започнал работа в петзвездния ресторант на хотел „Шератон” във Франкфурт. Тази стъпка предопределила по-нататъшния му път. Именно докато бил в Германия, Виктор Ангелов решил да остане в професията и да се стреми към развитие. През 2001 г. започнал работа в ресторанта на хотел „Шератон” в София като зам.-главен готвач, но бързо се издигнал до шеф. Три години по-късно вече ръководел кухнята на ресторанта в хотела от известната верига в Тирана, Албания. Никога не е съжалявал, че се е върнал в родината. „Имах чувството, че пропускам важни неща”, споделял е той за моментите, в които е бил далеч от близките си.

Когато трайно се установил в България, започнал собствен ресторантьорски бизнес с подкрепата на родителите си. Без колебание, баща му и майка му продали апартамента – единственият, който имали някога, за да му помогнат за първия ресторант. Виктор Ангелов не се е страхувал дали ще оправдае очакванията им. Той бил убеден, че бизнесът му ще потръгне.

Скоро след първите емоции, свързани с професионалното му начинание, топ кулинарят бил завладян и от любовта. През годините с Наталия не губили контакт, но отношенията били приятелски, макар че не общували често. Тъй като тя била семейна, Виктор Ангелов не си и помислял да прави някакви постъпки към нея. Във времето до преди да се съберат, той се развивал професионално и разбира се, имал любовни връзки, в които бил отдаден, но явно не било писано да прераснат в нещо повече. Признавал е обаче, че Наталия, която се омъжила рано, едва на 19 години, никога не е излизала от главата му.

След като бракът й приключил, така се стекли обстоятелствата, че с Виктор започнали да се виждат по-често и се сближили. Порасналите деца на Наталия – Март и Ива, които са от първия й брак, се чувствали спокойни около кулинаря, защото го познавали отдавна като неин стар приятел. Така че не е имало притеснение за реакцията им, когато приятелството на Виктор и Наталия прераснало в любовна връзка. Събирането им се случило естествено, а не след дълго се родила дъщеря им Натали.

Кулинарят никога не е делил децата. Винаги е бил баща и на трите. И като такъв е любящ, но и взискателен. Старае се да им дава добър пример и съвети, да ги насочва. Макар отстрани да изглежда, че е фокусиран върху професията, за кулинаря семейството винаги е било на първо място. „Това е най-важното”, отсича Виктор Ангелов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече