Ultimate magazine theme for WordPress.

Тони, мъжа на еротичната кралица Диана Габровска: Не ревнувам жена си, че снима порно

0

- Advertisement -

Семейство Габровски се бракосъчетават през 2011 г. и от тогава до ден-днешен поделят поравно съпружеските задължения, макар че нежната половинка Диана има куп ангажименти като порноактриса. Тя не спира да пътува, разучава сценарии и отговаря за възпитанието на синовете им. Диана Габровска е №1 в гръцката порно индустрия повече от година. Досега е участвала в над 15 „медицинско-образователни” ленти, които благодарение на съвременните технологии се разпространяват в цял свят. Наричат я българската порно кралица и има защо.

Съпругът й Тони е инженер по образование, но в последните години се е посветил на жена си и нейния бизнес. Г-н Габровски споделя, че изобщо не ревнува благоверната си, защото физическият контакт между нея и партньорите й бил просто „работа”.

– Съпругата ви Диана Габровска е звезда в Гърция, предстоят й снимки и за световноизвестни порноиздания. Бихте ли споделил как се запознахте с нея, какви бяха първите ви впечатления?

–  Хареса ми, че Диана е жена с характер, държи на думата си, като обещае нещо, го прави. Излъчваше нежност, женственост, лъчезарност. С една дума – хубаво момиче, което не означава накипрено, гримирано, надуто. След първата среща последва втора, трета. Нещата се завъртяха. Сключихме брак през 2011 г., решихме да имаме деца и имаме две прекрасни момчета, които обожават футбола и футболните мачове. Аз винаги съм бил прям към Диди, но същевременно и внимателен. Уважавам я като жена, като майка. Имаме нормален живот, като всяко семейство в България.

– Синовете ви знаят ли, че майка им е актриса в порно филми?

– Знаят, че е модел. Не сме им разказвали подробности. В крайна сметка има много по-сложни професии от актьорската, те са дори престъпни. Да се снимаш пред камера не е престъпление. Предполагам, че един ден ще разберат всичко, че съучениците ще им кажат, защото децата в днешно време са по-лоши и от възрастните хора. Не слагам всички подрастващи под общ знаменатели, има и възпитани, и добри.

– Ревнувате ли съпругата си?

– Да, колкото и странно да ви звучи. Не я ревнувам от контактите в работата й, защото смятам, че физическата дейност, която тя извършва, не е изневяра. Контактите са просто контакти, вид работа. Страшно е душевно да предадеш някого, особено ако ти е съпруг, или съпруга, любим или любима. Когато доверието в другия падне, почват лъжите, измамите, схемите. Болката е ужасяващо голяма. Само физическата изневяра не е проблем. Тя не наранява. Хората сме живи същества, нормално е да имаме различни контакти, да не бъдем цял живот с един партньор. Всяка седма двойна в Европа вече е в отворена сексуална връзка. Отдадеността е нормална при вълците. Те са си верни цял живот. Когато вълчицата загине, след нея си отива и вълкът. От мъка ли, от какво ли – не е ясно, но така ги е устроила природата. В това е основната разлика между хората и животните.

– Вие ли се грижите за децата?

– Не, заедно отглеждаме момчетата си. Живеем в България. Когато трябва да пътуваме, тръгваме заедно със съпругата ми. Хората спекулират понякога с нас. Смятат, че като я карам до Гърция, там седя и гледам по време на снимките. Това не е вярно. Диди си прави перфектно сцените, работи си с операторите, със сценаристите. Никога не съм се месил в нейната работа, нито в тази на сценариста. Случвало се е да присъствам на снимки, но да си взема кафе и да гледам – не. А има мъже, които си мислят, че съм го правил.

– Как се стигна до идеята жена ви да участва в секс филми? Кой беше инициатор и какво си казахте? Все пак, съгласете се, малко мъже биха се навили съпругата им да участва в хард сериали…

– През 2019 г. съпругата ми реши да се кандидатира за кмет на Момин проход. Обичаме градчето си, живеем в него. Населението е около 1300 души. Всички знаят, че Диди е изключително добра и искрена. Наши близки решиха да я подкрепят и окуражат да стане градоначалник. Изтъкваха, че е млада, енергична, амбициозна. Казах й, че няма лошо да е кмет, че едва ли ще се забърка в афери, защото Момин проход е градче без особен бюджет. Бях убеден, че има какво да направи за нашия курорт, за жителите му. Толкова бани са разрушени, толкова минерална вода тече по ливадите, че на човек му става мъчно за съсипията. На територията на общината има райони без питейна вода, хората няма къде да се къпят, което е парадоксално. До 2004 г. много от къщите в града бяха захранвани с минерална вода. Но нещата се промениха, завъртяха се куп правителства и изведнъж се реши, че тази минерална вода не може да тече по къщите. Някой сложи ръка върху нея и всичко тръгна назад. Диди никога не е била обвързана с партия. Просто бе издигната от квотата на „Воля” на Марешки. Ще уточня, че кампанията си правеше със собствени средства, не е искала пари. И след това стана белята със снимките…

– Как изскочиха еротичните й фотоси по време на кампанията?

– Снимките бяха на домашния ни компютър. Занесохме го на поправка. Така и не го оправиха, но явно са разгледали какво има, знам ли. Никой не ни е искал разрешение. Явно целта е била съпругата ми да бъде компроментирана по най-долния и гнусен начин. Цял ден разлепвахме плакати, а на следващия ден Момин проход говореше за снимките. Болезнена тема. Диди беше срината със земята и то не за ден, за два, а за месеци. Изпадна в депресия. Не желаеше да излиза, да говори с хората. Заживяхме в истински ад под небето, без да сме сторили лошо на никого.

– Какво се случваше?

– Почнахме да получаваме подигравателни съобщения от хора от Костенец. Пишеха момчета. Час по-късно всичко беше изпратено към кандидати за общински съветници, за кметове. Жена ми стана тема №1 не само за Момин проход, дори по телевизиите говориха за нея.

– Това ли беше причината да търси работа в чужбина, да се насочи към професия, която определено не е залък за всяка жена?

– Тогава бяхме леко агресивно настроени към хората. Не знаехме защо се появиха снимките, нито кой ги пусна. Големият ни син се е прибирал ревящ от училище и ни е питал защо се говорят такива лоши неща за майка му. Как да му обясним?! В гадорията се стигна до там, че да подават сигнал към Социалните… Искаха да ни отнемат децата.

През май 2020 г. я поканиха за снимки в „Плейбой”, беше на корицата. Обади й се лично покойният вече Христо Сираков. Последва участие на конкурса за плеймейтки. Написа и книга „Аз грешницата” за живота ни. Малко по малко нещата се поуталожиха, но се видя, че намеците за голите снимки на жена ми няма да спрат. Седнахме и поговорихме. Бяхме наясно, че хората няма да спрат. Тогава по инстаграм с нас се свързаха служители на компанията „Шугър бейби” от Гърция. Говорихме по интернет, отидохме да видим на живо как стоят нещата.

– Има ли изисквания за порноактьорите?

– Прави се интервю-събеседване. Поне триста пъти ни обясниха, че един път заснет филма и качен в нета, остава за винаги там. Бяха изключително коректни и са. В момента Диди е топ актриса на „Шугър бейби”, много е харесвана. Тя се снима в милф категорията, която е за жени над 35 години. Има и тийн категория.

– Вие изкушавате ли се от този вид актьорска професия?

– Имам покани за участия в няколко филма, но по принцип не обичам да се снимам, макар че знае ли човек.

– Какво е завършила съпругата ви?

– Висшистка е. Завършила е бизнесадминистрация и работила по специалността си във фирма в София. Но, това е специалност, която не води към някакви сериозни успехи.

– Богати хора ли сте?

– Зависи от мирогледа на човека. Ако е богат, спечеленото от нас не е нищо. Ако е беден и няма какво да сложи на масата, сигурно ще реши, че имаме цяло състояние. Хонорарите на порноактьорите са различни за различните участия, но са конфиденциална информация в бранша.

– Пречат ли ангажиментите на жена ви на семейния секс?

– Не, изобщо не пречат. Парадоксалното е, че има мъже, които ме хулят и обиждат, а всъщност жените им си имат любовници, но те не подозират. Това вече е обидно, защото не са честни един с друг. Ние с моята половинка сме искрени, вярваме си, обсъждаме нещата. За мен е извратено да имаш любовница, а да се правиш на светец вкъщи.

– Как виждате семейството си след 10 години?

– Трудно ми е да кажа. Диди засега се снима, ясно е, че е звезда и че е популярна в Европа. Тя е висока 167 см и тежи около 45 килограма. Предполагам, че ще запази перфектните си мерки, защото е от жените, които държат на себе си, спазва хранителен режим, подбира какво хапва. Аз съм инженер по професия, но съм се посветил на нея, защото жена ми има нужда от помощ, от това някой да поддържа социалните мрежи. На мен ми стига, че в Гърция хората я познават и уважават. Спират ни на улицата и искат да се снимат с нея. Постоянството в характера й и упоритата работа я „изстреляха” в небосклона. Операторите винаги я хвалят, че не била лигава, че подхождала сериозно към сцените. Съпругата ми направо „взриви” гърците!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече