Ultimate magazine theme for WordPress.

Нова бунтарска визия! Синът на Румен Радев се носи като рапър

0

- Advertisement -

Наследникът на държавния глава е променил визията си – пуснал си е брада, както и бретон. Досега младежът се носеше винаги късо подстриган, почти нула номер, и гладно избръснат.  Промяната във външността му била продиктувана от световните модни тенденции, като била повлияна най-вече от рап музиката, чийто почитател вероятно е Радев-младши.

На снимката той позира с черни очила и тъмно облекло. Кадърът е заснет пред семейното жилище, което Георги обитава заедно с майка си Гинка – първата съпруга на президента, и сестра си Дарина. На същия адрес е регистрирана и фирмата на президентския син, който от почти година насам се подвизава като бизнесмен.

На 9 май 2023 г. той основа дружеството „ИТА 999“ ЕООД, което се занимава с търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност (включително внос и износ), складова дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество и други. Капиталът, с който Георги започна бизнеса си, бе символичен и възлизаше едва 100 лева. Фирмата му обаче функционира от твърде кратък период от време, за да се знае какви са приходите му от нея.

Бившият футболист се отказа от спортната си кариера и в последните години избягва светлините на прожекторите за разлика от по-голямата си сестра Дарина. Георги е студент, но не е ясно в кой университет и каква специалност изучава. Красивата Дарина обаче ще се дипломира тази пролет като драматична актриса от НАТФИЗ, а от академията  твърдят, че притежава и голям талант, пише HotArena.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече