Ultimate magazine theme for WordPress.

Джаро се завръща в “Под прикритие”

0

- Advertisement -

Новите епизоди ще разказват предисторията на сериала, Владо Пенев отново ще е комисар Попов

Старата банда от „Под прикритие“ се събира! Шестият сезон на най-гледания български сериал ще се излъчва през следващата година, обявиха на специална пресконференция от БНТ, пише България Днес. Снимките на лентата започват през лятото и ще бъдат на куп локации, включително и в чужбина – Малта и Германия.

Главна роля в 6-ия сезон на „Под прикритие“ ще играе Юлиан Вергов. Какъв ще бъде неговият персонаж, обаче се пази в тайна. Михаил Билалов, който не участва в 5-ия сезон на продукцията, защото героят му Джаро бе убит, неочаквано ще се завърне в сериала. Част от идващите серии ще покажат на зрителите предисторията на „Под прикритие“.

И в тях ще видим как Джаро става топмафиот. Роля ще има и Владо Пенев. Именно с репликата на екранния комисар Попов завърши последният засега излъчен епизод на лентата. Очакваше, се Пенев да не е част от продукцията, но той се е съгласил. По информации „България Днес“ в “Под прикритие“ ще играе и Бойко Кръстанов. Именно неговият герой се превърна в главно действащо лице в последните 2 сезона.

„Много неща се пазят в тайна. Ако ги разкрия, Димитър Митовски, който е продуцент на лентата, ще ме набие“, каза в типичния си шеговит стил генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. Шефът на националната телевизия обясни гордо, че „Под прикритие“ е наи-гледаният български сериал за всички времена. И скоро продукцията ще бъде излъчена и по гиганта НВО. „Сериалът е даван в 183 страни“, добави още Кошлуков.

Създателят на „Под прикритие“ Димитър Митовски изтъкна, че с оглед на случките от последните месеци в България е напълно логично лентата да се завърне „Пак има мутренски убийства у нас. Това беше знак, че е време „Под прикритие“ да се завърне,  каза на пресконференцията Митовски. Освен в ролята на Росен Гацов, Мариан Вълев отново ще блесне и като сценарист. „Сериалът ме изгради като още по-добър актьор”, каза Куката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече