Ultimate magazine theme for WordPress.

На какво още е готов?! Ето как Филип Буков слугува на гаджето – надява се на бебе

0

- Advertisement -

Актьорът иска дете от приятелката си Ива

Актьорът Филип Буков проговори за любовта си с чаровната студентка Ива, която плени сърцето му преди една година. Той сподели, че е много грижовен към половинката си, понякога дори прекалено. „На снимката виждате три субекта: жена ми, кучето и прислугата им”, коментира шеговито звездата от „Татковци” в социалната мрежа, показвайки кадър с приятелката си и домашния им любимец, пише Уикенд.

Неотдавна Буков разправяше, че не вярва в любовта, но настоящата му половинка явно е променила представите му. Откакто е с нея, актьорът е готов да се обвърже сериозно и да сключи брак, дори да има дете. Той само изчаква Ива да завърши висшето си образование в Софийския университет преди да се реши на тази важни стъпка в отношенията им. Засега взаимно се грижат за кученцето си, но се замислят и за бебе на малко по-късен етап.
Звездата обича да пътува с възлюбената си по света и у нас. През лятото те често отскачаха до родното Черноморие, неотдавна посетиха Португалия. Двойката документира ваканциите си със снимки в инстаграм.
Ива все още е студентка, но между лекциите и изпитите намира време за забавления. Тя изучава специалност „Връзки с обществеността” и в момента е в последен курс. Дългокосата брюнетка доскоро не беше популярна в публичното пространство, но привлече интерес заради връзката си с Буков. Той е споделял, че с нея много си допаднали още от самото начало – не само като визия, но и като характери. Не искали обаче да избързват и около месец били само приятели. Чак после решили да задълбочат отношенията си
Първата среща на Филип и Ива се състояла в популярен нощен клуб в столицата. Актьорът бил провокиран от визията на красавицата, която тогава не дала заявка за интерес към него. Той отишъл да я заговори на бара, разчитайки на своя чар. Ива веднага го разпознала, но се направила на интересна и демонстрирала дистанция. След няколкоминутен разговор двамата се разделили. Благодарение на социалните мрежи по-късно си уговорили истинска първа среща, а връзката им се развила съвсем естествено.
Филип определя гаджето си като едно от най-хубавите неща, които са му се случвали през последните години. Временната им раздяла заради участието му „Сървайвър” била много трудна, но все пак хубавицата подкрепила мъжа си и му вдъхнала кураж.
В миналото на Буков му се е случвало да бъде подвеждан от жените. С днешна дата той си е извлякъл поука и сега не се доверява лесно на всекиго. „Много от момичетата, с които съм излизал преди, са били с мен само защото съм популярен, да си начешат егото. В последствие даже съм разбирал, че някои от тях били обвързани, а мен са ме използвали, за да се похвалят пред приятелки. Определено не ми е ставало приятно. След два такива случая доста се затворих и станах много мнителен“, признавал е артистът.
Ситуацията с настоящата му приятелка Ива обаче била по-различна. Тя го запленила не само с външния си вид, но и с приятния си характер. Освен това не го ревнувала от фенките. И двамата се стараели да си дават свобода и да не се задушават.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече