Ultimate magazine theme for WordPress.

Енджи Касабие имала връзка с наркобос

0

- Advertisement -

Синът на диетоложката навърши 4 години

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 4 години мечтата ѝ за дете се сбъдна. Сега със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син, който наскоро отбеляза рождения си ден. На празника са присъствали много близки и приятели на семейството, пише Уикенд.

Диетоложката обича да глези 4-годишния си наследник Райън, но е строга с него, когато се налага. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото малките деца са изключително чувствителни и попиват всичко. „Синът ми е спокоен, защото и аз съм спокойна. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих!”, отсича Касабие.
Тя иска да възпита истински мъж и не позволява разпуснато поведение на момчето. Учи го да е самостоятелен, за да може някой ден, когато порасне, да се справя със замах с житейските предизвикателства.
За Енджи и мъжът ѝ Рабих е важно да дадат на сина си добро образование. „Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си!”, коментира гордата майка.
Енджи не крие, че се е сблъсквала с трудности – и със забременяването, и след раждането. Когато бебето се появило на бял свят, тя изпаднала в следродилна депресия, въпреки че новороденото било дългоочаквано и много желано. Притеснявала се, че няма да успее да съвместява кариерата и личния си живот, че няма да е достатъчно добра майка. С дългогодишния й партньор Рабих пък се отдалечили емоционално, защото Касабие била твърде заета с бебето и с работата си. Все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно, въпреки проблемите.
„Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, която може и да не е толкова розова. Човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва”, споделяла е звездата от „ВИП Брадър”.
Тя не ревнува благоверния си, нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Съдбата ми го е подарила. Ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра!”, разсъждава чаровната блондинка.
Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ, може би някаква грешка съм направила през живота си. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки. Докторите изобщо не забелязваха, че имам контракции”, разказвала е Касабие.
По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти. „Вниманието към пациента е по-важно от парите! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!”, категорична е красивата блондинка.
Въпреки че сега е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Тя е убедена, че основните причини за затлъстяването са стресът и липсата на любов към себе си. Самата тя също страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците. Ето какво е споделяла специалистката: „Стомахът ми се подуваше ужасно. Допитах се до много гастроентеролози относно моя проблем, но те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах максимално да се пречистя и да променя начина си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при повечето хора идват от силен стрес. Друга причина е храненето на големи интервали от време”
След като се справя с подуването, тя се опитва да не натоварва организма си с лактоза от млечните продукти. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода на ден, защото има склонност към задържане на течности. Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всякога. Отдавна е свалила и всички килограми, натрупани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел, бивш „Мистър Ливан”, и винаги се старае да изглежда и да се чувства добре.
Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Касабие има 3 дълги връзки. Според запознати една от тях е с един от най-големите подземни босове от близкото минало – Георги Пехливанов, гравитиращ около СИК през 90-те години на миналия век. След това имала отношения със знаков наркобос, който според слуховете инвестирал над 300 000 лева в бизнеса. Третата й връзка не е с популярно лице. Тя приключва, защото красивата докторка хваща бившия си в изневерява. Диетоложката с ливански корени има вътрешното усещане, че ѝ кръшкат. Интуицията ѝ не я подвежда. „Научих всичко, защото видях съобщенията на телефона му, а годежът ни беше насрочен само за след 3 дни! Това беше и най-тежката ми раздяла. Явно обаче Господ е искал да ме предпази. С Рабих пък се запознахме случайно на вечеря. Няколко месеца ми писа в инстаграм и фейсбук, а аз изобщо не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме”, разказвала е Енджи.
Тя остава много впечатлена от ливанеца, защото по това време той се грижи всеотдайно болната си майка. Така диетоложката установява, че любимият ѝ е човек, на когото може да се разчита. Впоследствие правят две сватби – едната в Ливан, а другата в Египет. След 4 години опити за бебе, семейството се сдобива и с дългоочаквания наследник Райън, който им дава цялото щастие, за което са мечтали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече