Ultimate magazine theme for WordPress.

Венелин Петков готви отмъщение на Маданска – тя отново е на екран

0

- Advertisement -

Майчинството на водещата изтече, тя отново е лице на спорта, поне докато бившият й не намери начин да си отмъсти

След уволнението на Венелин Петков от Би Ти Ви преди 3 години неговата вече бивша половинка – Николета Маданска, от която има две деца, все пак се завърна в телевизията след отпуска си по майчинство. Тя направи рестарт на кариерата си миналия уикенд с широка усмивка на уста. Но никой от колегите й не я поздрави за завръщането, пише Уикенд.

„Днес беше вълнуващ ден. Отново на екран след три години и половина. Мина доста време, но щом камерата светна, всичко се получи толкова естествено, все едно не сме се разделяли задълго. Оставям тук тези стоп кадри, за да ми напомнят за този ден с усмивка.” Това написа Николета Маданаска в своя профил в Инстаграм, публикувайки два стоп-кадъра от първия си ефир в спортните новини след майчинството.

Николета слезе от екран в края на 2020-а, когато беше бременна с първия си син. Таткото е Венелин Петков, който по онова време беше шеф на новините и актуалните предавания в телевизията. Двойката с години не обявяваше официално връзката си. Едва когато се роди синът им Йоан, в новините на телевизията съобщиха, че Венелин и Николета са станали родители. След малко повече от месец Петков беше уволнен. Заговори се, че жена му също няма да се връща в Би Ти Ви, след като изтече майчинството й. И тя наистина не се върна, но просто защото веднага забременя за втори път. В края на декември 2021-а се роди вторият син на двойката – Михаил. Скоро след това стана ясно, че родителите са се разделили. Те са разделени до днес, като няма информация да са започнали нови връзки.

Въпреки че вече не е с уволнения бивш шеф, завръщането на Маданска в Би Ти Ви остана под въпрос. Говори се, че колегите й изобщо не я обичали заради връзката с Петков. Той е известен като един от най-големите скандалджии, които някога са заемали ръководни постове в телевизията. Николета обаче по обясними причини била привилегирована под неговото ръководство. Това дразнело екипа, още повече, че самата тя си позволявала от време на време да се държи с тях като шефка, каквато не е.

В края на декември малкият й син навърши 2 години, с което платеният й отпуск по майчинство приключи. Очакваше се, че Николета може да потърси нова работа, за да не й се налага отново да работи с хора, които я гледат накриво. Другият вариант беше да си вземе още година майчинство, само че неплатено. Тя има право на това по закон, стига обаче да намери с какво са живее.

Водещата не се възползва от нито една от двете възможности. Тя се върна в Би Ти Ви, където по закон нямат право да я уволнят, преди малкият й син да навърши 3 години. Това означава, че поне още година мястото й в телевизията ще е бетонирано – време, в което тя със сигурност ще успее да направи добро впечатление на новите си шефове. Тя обаче се опасявала от отмъщението на бившия си, който може да се опита от дистанция да я забърка в интриги и да я принуди да напусне сама. Все пак, каквото и да мислят колегите й за това решение, зрителите очевидно са доволни от него, а това е най-важното.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече