Ultimate magazine theme for WordPress.

Ето как с палава гимнастика Снежана Макавеева преодолява депресия

0

- Advertisement -

Актрисата стигна чак до остров Бали, където се отдаде на медитация и дихателни практики

Снежана Макавеева посрещна новата година на остров Бали. Звездата от сериала „Под прикритие” и шоуто „Сървайвър” пътува до екзотичната дестинация, за да избяга от черните мисли. Блондинката не крие, че от няколко месеца е в депресия след смъртта на домашния си любимец – питбула Кари. Четириногото почина от старост, но актрисата го приемаше за част от семейството и още жали за загубата му.

Ето какво сподели Макавеева по темата: „Изминалата година беше най-трудната в живота ми досега. Изгубих най-верния си сърдечен спътник. Дълго време не ми стигаше въздухът, дори докато говоря. Допуснах стресът, болката и нервите да ме съборят, това доведе и до много проблеми със здравето. Обърнах се към далечен и непознат за мен свят. Светът на медитацията, дихателните практики, йогата, пречистванията. Кари завинаги ще остане част от мен, но успях да приема и уважа физическата ѝ липса, за да продължа по моя път спокойна и уверена. Повече от благодарна съм на хората, които ми отвориха тези врати, а продължават да отварят и нови, те си знаят кои са. Правете всичко, което ви кара да се чувствате живи и щастливи, толкова е ценно да не пилеем време в тъмни мисли, емоции, думи и действия. Бъдете добри към себе си, за да сте полезни на света!”

Откакто се занимава с йога, Снежана е доста променена. Неотдавна тя беше известна като щура купонджийка, но напоследък изглежда смирена и обърната към духовното, а пиянските ѝ изцепки са останали в миналото. Разбира се, движенията, които извършва, се считат за доста палави от нейната аудитория. Разкривайки прелестите си, тя успява явно да постигне двоен ефект – радост за околните и психично здраве за себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече