Ultimate magazine theme for WordPress.

Преслава извади зъби като на Лешникотрошача

0

- Advertisement -

Носът на звездата е пред изчезване, май пак го е рязала

Някога са режели носове за наказание на престъпниците, а днес хората с пари и свободно време сами си го причиняват, и то от суета. Преслава е една от звездите, които сериозно са се запътили към опасността да останат без дихателен орган. Носът й на практика е на изчезване. Май му е правена поредна пластична операция, след като беше отрязан преди близо 5 години. Затова пък устата и зъбите й вече са станали като на Лешникотрошача от балета на Чайковски, пише Уикенд.

Суетната жена с достатъчно пари може да живее цял живот без нито една пластична операция, но само с една – много трудно. Доказателство за това е носът на Преслава. В средата на 2019-а той беше драстично смален в Турция и певицата стана обект на остра критика и подигравки заради решението си на го отреже. То я превърна в двойница на най-голямата й конкурентка в лекия бранш – бившата й приятелка Галена.
Сега вече двете чалга икони не си приличат. Галена, дори и да е променила нещо в носа си, го е направила деликатно, докато Преслава вече е почти без нос. И неспециалист може да забележи, че дихателният орган на звездата е силно намален дори в сравнение с миниатюрните му размери от 2019-а. В новогодишната нощ това направи силно впечатление в празничната програма на Нова телевизия. Преслава беше сред специалните гости в нея. Камерите няколко пъти я уловиха в профил и близък план. Гледката беше ужасяваща.
Профилът на звездата прилича на рисуван от начинаещ художник на карикатури, който тепърва се учи да изобразява профили и все още не е усъвършенствал носовете. Лицето й беше тотална гротеска. Неестествено големи очи, подчертани с изкуствени мигли и тонове грим, поставени, по думите на самата певица, още от 10 часа сутринта, под които мястото на носа е заето от лека издатина с две дупки вместо ноздри. Затова пък устата е огромна, очевидно надута по изкуствен начин, а зъбите изпъкват като на Лешникотрошачката. Скулите пък са изпъкнали и остри, напомнящи друг приказен образ, този път – от анимационна филмче. Това е злата орисница от „Спящата красавица” на Дисни.
Очевидно след злополучния опит от 2019-а певицата се е подлагала на допълнителни разкрасителни процедури, които още повече са я обезобразили. Не е изключено да е била при пластичния хирург в Турция, при когото отиде и миналия път. Въпреки подигравките тогава самата тя обяви, че се харесва, и смяташе, че критиките са генерирани от завист. Този път трябва сериозно да се замисли, защото, ако продължава в същия дух, покойният Майкъл Джаксън с проблемния си нос скоро може да изглежда като Пинокио на фона на родната звезда.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече