Ultimate magazine theme for WordPress.

Стилистите в чудо! Юксел отпра шкембе, удари 130 кг!

0

- Advertisement -

Юксел Кадриев изпраща 2023-а рекордно едър. Новинарят е трупнал над 10 килограма за последната година и вече трудно си намира официални дрехи. Най-потърпевши са стилистите на Би Ти Ви, които са се видели в чудо, защото не могат да му намерят ризи и сака. Напълняването на Кадриев се дължало на нездравословния му начин на живот, недоспиването, алкохола и годините, които напредват.

На един от последните си кадри турчинът изглежда сякаш не може да си поеме дъх, бялата му риза така зловещо го е стегнала, че всеки момент ще се спраска под напора на килограмите му, забеляза „Уикенд”.

Кадриев вече е прехвърлил 130 кила и теглото му създавало сериозни проблеми на стилистите на телевизията. През март Юки чукна 50 години, които вече си казват своята дума. Освен надебелял, новинарят на места е и оплешивял, а косата му е изцяло сива. Юксел се мъчел да не се предава пред годинките, но без успех. Вталяването му също удряло на камък. Той не можел да спазва диети, хапвал късно вечер, когато е най-вредно и всичко му се лепяло. Все по-рядко имал време да ходи пеш, с колело, да плува или да катери планини – които са любимите му занимания.

В началото на своята тв кариера турчинът бе строен и мускулест. Тогава хиляди дами въздишаха по него, а той започна кариерата си като бодигард на Евгени Минчев, в чийто дом живее.

От известно време в медийните среди се шушука, че Кадриев има възможност да бъде понижен, тъй като името му бе забъркано в схема за незаконно живеене в общински апартамент, а и заради множеството му гафове в ефир като водещ на новините. Положението с надебеляването му още повече накланяло везните в посока на махането му от екран или понижаването му като редови репортер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече