Ultimate magazine theme for WordPress.

София Бобчева купува манджи за вкъщи, а уж мъжът й е готвач

0

- Advertisement -

Преди да си осигури обяда, звездата от „Скъпи наследници” се разходи из София с колегата си Христо Терзиев

Младата майка София Бобчева си взе бобена чорба за вкъщи, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”. Актрисата купи фасулената чорба от кулинарен магазин, като преди това се разходи с колега из центъра на София. Компания по улиците й правеше Христо Терзиев, с когото играят заедно в Народния театър.

Бобчева и сподвижникът й правеха тегели из столицата след работа. Че идват от храма на Мелпомена, личеше по сценичните рокли, които мъкнеше София. Блондинката държеше в ръце два тоалета – син и червен, а самата  тя беше пременена с дънки и бежово палто. На гърба си пък носеше раница.

Щом се раздели с Терзиев, София влезе в близката закусвалня, за да си купи обяд. Докато чакаше на опашката, тя проведе телефонен разговор и каза на събеседника си какво точно ще поръча. „Доял ми се е боб”, бяха думите й.

Мъжът на звездата от „Скъпи наследници” е готвач, но явно няма време да приготвя манджи за семейството си всеки ден, та се налага Бобчева да купува ястия. Самата тя е скарана с кулинарията и не пържи дори и яйца.

София роди дъщеря си Стефани-Ирини преди една година, но бързо прекъсна майчинството си и се върна на работа. В момента тя участва в едно от най-хитовите представления на Народния театър – „Хага” на Галин Стоев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече