Ultimate magazine theme for WordPress.

Цитиридис буди Боряна с мощно пърдене

1

- Advertisement -

Ако някой някога е завиждал на Боряна Братоева за гаджето й Николаос Цитиридис, може да спре да завижда сега. Гръкът буди красивата си половинка с истинска газова атака, произведена от собствения му организъм. Това призна самият той, ползвайки възможно най-натуралистичния израз, който обозначава изхвърлянето на газове от тялото, пише Уикенд.

Ето какво сподели Цитиридис в една от най-новите и актуални в момента социални мрежи: „Събудих се от неистов смях до себе си. В съня си съм пуснал мощна пръдня, точно на главата на котката, която подскочила, а на всичко това Биряна станала неволен свидетел, което предизвикало и смеха-аларма.”

Последователите на гръка в новата мрежа като че ли не се впечатлиха толкова от случката, колкото от очевидно неволната правописна грешка в името на Братоева – Биряна вместо Боряна. „Биряна звучи като нова търновска бира”, коментира един от тях. „Бъзика настрана, Биряна е много мощно име”, пише друг.

1 Коментар
  1. Асан казва

    Браво, направо сензация. Е@ах ти ценностите и заслугите. Да благославяме пръдни и глупости. НАКЪДЕ ОТИВАШ НАРОДЕ, НАКЪДЕ???? Да благославяш пръдни и администратор да ги публикува да се учат тинейджърите на култура. ЕБ@@@хте мамата на всичко

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече