Ultimate magazine theme for WordPress.

Истината по Коледа: Ето каква е разликата между Черната и Русата Златка

0

- Advertisement -

Бургазлийката зарадва майка в нужда

Русата Златка може и да демонстрира куп маркови дрехи, скъп дом и кола, но продава носени парцали и фалшификати за по 50 лв. Тя дори реши да се раздели с детското креватче на бебето си Карен, както и активната му гимнастика, разбира се, срещу пари – вместо да ги даде на някой дом или бедно семейство. За разлика от нея, Черната Златка демонстрира благородство и подари детско столче на майка в нужда, видя „Уикенд”.

„Здравейте, приятели! Миро вече не се нуждае от това столче за кола. Много добре съхранено и здраво е. Поради тази причина решихме да го подарим на детенце в нужда” – написа плеймейтката в социалната мрежа и призова да й пишат само родители, които наистина имат нужда и нямат възможност да закупят такова.

Примерът на Златка Димитрова е похвален и много известни личности могат да се поучат от нея. Това не е първата благородна инициатива на бургазлийката, която преди по-малко от месец посредничи при дарението на няколко огромни чувала с храна, консерви и топли одеяла за бездомни животни. „Благотворителността е добро дело! Имаме нужда от добър пример! Бъдете добри и винаги подавайте ръка на човек и душа в нужда!” – написа тогава брюнетката, която често търси дом на бездомничета и откликва на благородни инициативи за четириноги. 

Преди Коледа Златка успя да зарадва майка, която получи столчето на Миро. „Столчето е подарено на Анета Димитрова. Майка на дете със специални нужди, поради редица операции! Пожелавам Ви здраве! Изпълнихте душата ми!” – написа изкусителката, а над 500 човека я поздравиха за жеста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече