Ultimate magazine theme for WordPress.

Пловдивският хотел The Emporium с награда за най-добрия на Балканите

0

- Advertisement -

Пловдив може да се похвали с най-добрия хотел на Балканите. С тази награда се сдоби бутиковата перла на Града на тепетата – The Emporium Plovdiv-MGallery. Той бе отличен с цели три приза на 17-ите годишни награди за световни луксозни хотели за 2023 г. – „Най-добър луксозен модерен хотел“, „Най-добър луксозен иновативен ресторант“ и „Най-добър луксозен модерен хотелски спа център“.

Неговият новаторски интериорен и екстериорен дизайн са впечатляващи, както и интелигентните стаи, които приспособяват атмосферата си към настроението на гостите. В крак с най-новите технологични постижения, тези стаи предлагат повече от просто регулируемо осветление, осигурявайки и набор от аудио-визуални ефекти. Модерният дизайн на хотела е експертно съчетан с топла и гостоприемна атмосфера, което гарантира на гостите спокойствие и уют.

The Emporium Plovdiv разбира, че за да бъде олицетворение на лукса, трябва да се стреми към съвършенство във всеки аспект от амбициозната си мисия. Неслучайно тази година хотелът получи и две допълнителни отличия – „Най-добър луксозен иновативен ресторант“ и „Най-добър луксозен модерен хотел СПА“. Уелнес зоната в The Emporium Plovdiv може да се сравни с духовно убежище, където умът и тялото са в синхрон. Висококвалифицираните терапевти на спа центъра предоставят разнообразен набор от услуги, концентрирани към холистичния подход.

Но не само в уелнес центъра здравето на госта е с приоритет. Заведенията за хранене на The Emporium предоставят подбрана селекция от ястия в атмосфера на изтънченост и комфорт.

И все пак, най-голямото постижение на този 5-звезден диамант е признанието на неговите гости – несравнимо отличие, с което хотелът се гордее най-много. За цената на тази награда говорят не само многобройните положителни отзиви на посетителите и високата оценка на компаниите за пътувания, но и усмихнатите лица на гостите, които в The Emporium винаги се чувстват специални.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече