Ultimate magazine theme for WordPress.

Азис и диджей Дамян разделиха 50 000 евро хонорар от Истанбул

0

- Advertisement -

Азис и диджей Дамян предизвикаха фурор в клуб в Истанбул, в който имаха участие преди дни. Изпълнителите на хитовия дует „Еърпорт” и екипът им от озвучител и балет първо хапнаха стабилно в местен ресторант, в който клиентите сами избират месото, което да им бъде приготвено. Азис, който е почитател на турската кухня, се похвали с клипче в социалните мрежи с разнообразието от меса, деликатеси и гарнитури, подредени в дълги витрини, пише Уикенд.

Въпреки че хапнали добре, на певците съвсем не им се доспало. В бусчето, с което пътуваха за участието си, той и диджей Дамян, та даже и момичетата от балета им, пеят и танцуват, като минути по-късно пренасят парти настроението си в клуба, в който имаха участие. Съвсем очаквано заведението бе препълнено, а седящи почти не се виждаха. Всички се поклащаха и щракаха с пръсти.

Азис, както е в последните години, бе заложил на спортно-елегатен стил. От диджей Дамян обаче имаше изненада. Той се бе пременил с черна, ефирна пола до под коленете, и бяла риза, като бе разкопчал горните копчета, така че гърдите му да се виждат.

Двамата изпълнители са получили доста сериозен хонорар за изявата си. Според мълвата в бранша, те са си разделили сумата от 50 000 евро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече