Ultimate magazine theme for WordPress.

Галена вече изглежда зловещо

0

- Advertisement -

Лицето на чалгаджийката е доста слабо и с остра брадичка

Галена е загубила всичко красиво и женствено в лицето си. Фолкаджийката вече е напълно неузнаваема и направо страшна и в тяло, и в лице, забеляза „Уикенд”. Няма и помен от закръглените бузки на фолк дивата, нито от живеца в погледа й.

Лицето на силиконовата бомба е изключително слабо и с остра брадичка, която изглежда така, сякаш ще те прободе. Смядовката спокойно може да играе в някой филм на ужасите, като даже ще е доста бюджетна, защото няма да й е необходим грим, за да има страшен вид. Хитовата певица го докарва на визия на Круела Девил – ужасната дама, която иска да си направи палто от кожата на 101 далматинеца.

„Прилича на гримиран труп от филм на ужасите. Направо е страшна! Как може да се харесва така? Няма ли кой да я спре да отслабва и да си прави корекции” – питат се в социалните мрежи.

Ужасният й вид се дължи от части на инжекциите, с които се вталява, от друга страна са и корекциите, които си направи през годините. Чалга дивата има поне 6-7 подобрения по фейса си и е похарчила около 50 бона за интервенции и процедури. Само на носа има три операции. Звездата на жанра се е превърнала в маниак на козметичните корекции.

Половинката на вафления бос Галин има и изкуствена конска усмивка. Близки до певицата издават, че за манипулацията тя е броила сумата от 50 000 лева – предните й зъби, например, са изцяло подменени с фасети, които са последен писък на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в изключително модерна стоматологична клиника.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече