Ultimate magazine theme for WordPress.

Филип Буков заведе гаджето в Португалия

0

- Advertisement -

Актьорът и приятелката му Ива се разходиха до Лисабон

Неотдавна Филип Буков разправяше, че не вярва в любовта, но настоящата му приятелка Ива явно е променила възгледите му. Откакто е с нея, актьорът от сериалите „Откраднат живот” и „Татковци” е готов да се обвърже сериозно и да сключи брак. Предполага се, че младите са се сгодили, защото в края на август показаха снимка на диамантен пръстен в социалната мрежа, пише Уикенд.

Звездата от най-новия български филм „Аферата Пикасо” обича да пътува с възлюбената си по света и у нас. През лятото те често отскачаха до родното Черноморие, а сега посетиха Португалия, по-точно столицата Лисабон. Те документираха кратката си ваканция със снимки в инстаграм.

Ива е студентка в Софийския университет, но между лекциите и изпитите намира време и за забавляния. Тя изучава специалност „Връзки с обществеността” и в момента е в трети курс. Чаровната дама доскоро не беше популярна в публичното пространство, но привлече интерес заради връзката си с Буков. Той е споделял, че с нея много си допаднали още от самото начало – не само като визия, но и като характери. Не искали обаче да избързват и около месец били само приятели. Чак после решили да задълбочат отношенията си

Първата среща на Филип и Ива се състояла в популярен нощен клуб, намиращ се в сърцето на столицата. Актьорът бил провокиран от вида на красавицата, която тогава не дала заявка за интерес към него. Това била една от причините като джентълмен Буков да действа първи. Той отишъл и я заговорил на бара, разчитайки на своя чар. Разбира се, Ива веднага познала кой стои отсреща, което още повече допринесло за демонстративната дистанция от нейна страна. След няколкоминутен разговор двамата се разделили. Благодарение на социалните мрежи по-късно си уговорили истинска първа среща, а връзката им се развила съвсем естествено.

Филип определя Ива като едно от най-хубавите неща, които са му се случвали през последните години. Временната им раздяла заради участието му „Сървайвър“ била трудна и за двамата, но все пак студентката подкрепила гаджето си и му вдъхнала кураж.

В миналото на Буков му се е случвало да бъде подвеждан от жените. С днешна дата той си е извлякъл поука и сега не се доверява лесно на всекиго. „Много от момичетата, с които съм излизал преди, са били с мен само защото съм популярен – да си начешат егото. Впоследствие даже съм разбирал, че някои от тях били обвързани, а мен са ме използвали, за да се похвалят пред приятелки. Определено не ми е ставало приятно. След два такива случая доста се затворих и станах много мнителен“, признавал е артистът.

Ситуацията с настоящата му приятелка Ива обаче била по-различна.

Тя го запленила не само външния си вид, но и с приятния си характер. Освен това не го ревнувала от фенките . И двамата се стараели да си дават свобода и да не се задушават. „Мисля, че открих жената на живота си. Готов съм за брак и семейство”, споделил актьорът пред приятели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече