Ultimate magazine theme for WordPress.

Дразнителят Петър от „Фермата“ влюбен в Гери Гунчева

0

- Advertisement -

Скандалният участник във „Фермата“ Петър Петров е влюбен във водещата Гергана Гунчева. За това се изпусна самият той пред камерите на риалитито, пише България Днес.

Актьорът се намеси в няколко скандала, а в отбора „Елбетица“ му останаха само жени. Затова и Ния се зае да организира завера срещу него, тъй като не допринася с нищо в състезанията, а само подрежда отбора и дама наставления и нареждания. По-рано след скандал си тръгна и Сергей. Повод за скарването бе една люлка, която Сергей изработи, а Петър преработи така, че да не може да се люлее. След последвали хапливи реплики Сергей заяви: „Имам хигиена за такива личности, но тук го срещам ежедневно. Не толерирам авторитарно поведение. Няма обсъждане, а нареждания“.

Съотборничките на въпросния краен авторитет го нападнаха именно защото не прави нищо, а само командва и си гелосва перчема, като внимава през цялото време да е идеален.

„Искам да съм красив за Гери Гунчева“, чистосърдечно призна Петър. Самата Гери в личния си живот в момента е сама след развода с колегата си Петър Бакърджиев. Тя се посветила освен на работата и на отглеждането на двете им деца – Самуил и Максим.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече