Ultimate magazine theme for WordPress.

Деси Стоянова обяви продуцента Андрей за алкохолик

0

- Advertisement -

Водещата на „Преди обед” Деси Стоянова обяви Андрей Арнаудов за алкохолик, без дори да осъзнае какво е казала. Това стана в понеделник, когато журналистката трябваше да представи седмичните коментатори в предаването – продуцента и жена му Емануела. Тя прочете машинално визитката, която екипът й беше подготвил.

Текстът завършваше с думите „Той е работохолик, а тя – перфекционист”. Деси обаче направи лапсус, който разсмя и екипа, и двамата коментатори, и зрителите пред екраните. Вместо „работохолик” тя каза „алкохолик” с изключително бодър и тържествен тон.

Явно въобще не разсъждаваше над това, което говори. Партньорът й Петър Дочев обаче се сети, че нещо не е наред. „Мисля, че той не е алкохолик, а работохолик”, каза той на Деси, която в първия момент въобще не схвана за какво й говори. Явно са й обяснили в слушалката, тъй като след няколко секунди успя да влезе в час. През това време Андрей и Емануела пък влязоха в студиото, заливайки се от смях.

Аз на „алкохолик” не мога да се обидя!”, отсече Арнаудов. И обясни, че след дълги години практика с чашката може да каже, че няма предразположеност да е алкохолик, което е болестно състояние, но пък в по-младите си и луди години е бил „прекрасен пияница”. Много отдавна обаче се бил „пенсионирал” по отношение на алкохола.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече