Ultimate magazine theme for WordPress.

Млад почитател изненада д-р Щонова във фризьорски салон

0

- Advertisement -

Неделя Щонова е била приятно изненадана от млад фен, докато са й правели прическа във фризьорски салон. Това става ясно от видео, което самата звезда на Би Ти Ви споделя в социалните мрежи. От него се вижда как й сушат косата, когато на вратата се появява млад мъж, който казва: „Аз съм ви фен. От 12-годишен не съм спрял да ви гледам предаването, сега съм на 25!”.

Младежът се оказа близък на фризьорката. В клипа той обяснява, че е готвач в Швейцария, а ресторантът, който работи, има 2 звезди „Мишлен”. Докторката го моли за съвет към хората, които я гледат, как да си приготвят бърз и здравословен обяд. Човекът предлага да си направят салата със спанак, киноа, нискомаслено сирене, печени чушки и специален дресинг, а фризьорката добавя: „И половин хляб!”. Щонова веднага й прави забележка: „Не разваляй дисциплината!”.

Оказва се, че въпросният човек наистина не се шегува, а от малък гледа „Светът на здравето” с чаровната невроложка. Още в първата година на шоуто, когато то започвала в ранни дори – 6 часа сутринта, се събуждал с час по-рано, за да е с буден мозък за шоуто и да асимилира цялата здравна информация, която получава през екрана. Днес си записвал епизодите. По този начин, дори когато е в отпуска и не си е вкъщи, успявал да ги глеза. „Гледам ги сутрин за разбуждане и вечер за приспиване – действат ми като хапче за сън!”, увлича се младият готвач. Докторката искрено се забавлява и се залива от смях, докато го слуша. От видеото личи, че и двамата влагат сериозна доза чувство за хумор в разговора си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече