Ultimate magazine theme for WordPress.

Кучето на Димитър Митовски се държи като човек

0

- Advertisement -

Кучето на Димитър Митовски смая клиентите на заведението пред Театрална работилница „Сфумато” в столичния парк „Заимов”, миналия уикенд. Домашният любимец на режисьора, прославил се с филма „Мисия Лондон” и сериала „Под прикритие”, се държеше като човек, забеляза репортер на „Уикенд”.

Без да е вързано и дори да има повод, повече от час кутрето стоя на стол срещу стопанина си, докато той и жената до него в последните години обядваха. Кучето демонстрира изрядни обноски – нито се блазнеше да поиска почерпка от Митовски или от околните маси, нито да посегне да си открадне нещо вкусно от ястията, наредени пред него. Песът беше седнал с изправен гръб на стола си почти през цялото време, сякаш спазваше определен етикет.

Кафявият домашният любимец на Митовски изглеждаше да е от породата пудел, чийто представители се славят не само с благия си нрав и добро поведение, а и с интелекта си. Пуделът на Митовски впечатляваше и с визия – чист и с подредени къдрици. Беше и добре фризиран, може би наскоро е посетил груминг студио. Прическата му бе почти като тази на стопанина му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече