Ultimate magazine theme for WordPress.

Станислав от „Хелс китчън“ отлага медения си месец

0

- Advertisement -

На 9 септември победителят от тазгодишния сезон на кулинарното риалити „Хелс Китчън“ Станислав сключи брак с дългогодишната си приятелка гримьорката Божидара.
Младото семейство към момента остава без меден месец, но обмислят зимата да се отдадат на романтична почивка на екзотичен остров, пише Телеграф.

„Меден месец ще има, но ще е зимата. Сега имаме други неща, които са приоритетни, и двамата също така трябва да си обърнем внимание на професионалните ангажименти. Пък и имахме сватба, която продължи 3 дни“, с усмивка обясни Станислав и разкри, че планират да почиват на топло през зимата, но все още нямат конкретен план за дестинация. Освен с медения месец двойката не бърза и с разширяването на семейството и появата на бебе. „Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, защото имаме доста ангажименти. Имаме си вече и наше общо жилище, за което трябва първо да помислим, да си го стегнем и след това вече може да мислим за деца“, отбеляза Станислав.

Жилището, което двамата избрали, се намира в Перник. „Просто си го усетихме. Преди това обиколихме много апартаменти, но все нещо ни спираше, знаехме, че не е нашето. Този, като го видяхме, и си познахме дома“, категорична е Божидара.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече