Ultimate magazine theme for WordPress.

Втрещи! Гладиаторът Калоян от „Игри на волята” бил девствен!

0

- Advertisement -

Гладиаторът Калоян втрещи съотборниците си от „Игри на волята” с признанието, че никога не е бил с момиче. 22-годишният модел видимо се притесни от разговора на масата, в който типично по мъжки, всеки от участниците се хвалеше с успехите си сред женски пол. Той обаче бе категоричен, че няма опит с момичетата – нещо, което заяви още и в началната си визитка, с която влезе в предаването.

Когато му дадоха думата да разкаже за опита си с жените, Калоян за изненада на всички призна: „Аз в тези неща нямам твърде много опит…“ и продължи: „Като цяло никога не съм бил с момиче“. Думите му оставиха неговите съплеменници безмълвни, като тишината продължи няколко секунди преди гладиаторите невярващо да попитат: „Ама никога ли наистина?“

Зрители обаче са категорични, че моделът Калоян просто завоюва фенки пред телевизорите със скромност и дори срамежливост. „Умен ход, вдига се в очите на момичетата”, коментира зрител на Фейсбук страницата на Игрите.

Калоян Митов се е снимал в множество музикални клипове, участвал е на конкурси, носи титлата „модел на годината”. Това му занимание накара ядосани зрители да питат: „Ама те го питаха дали е бил с жена, никой не се сети да го пита дали е бил с мъж”. Във визитката си той се представя като свръхамбициозен, ученолюбив, като голямата му страст е математиката. В момента е студент в Софийския университет със специалност финанси, счетоводство и дигитални приложения, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече