Ultimate magazine theme for WordPress.

Грохна! Денис Ризов се задъхва от цигарите през крачка (ФОТО)

0

- Advertisement -

На Денис Ризов започна да му личи, че вече не е първа младост. 59-те му години са го направили доста тромав, а постоянното пафкане на цигари също се е отразило на физическата му форма. Сега рокаджията бизнесмен не може да направи и три крачки, без да се задъха и закашля.

Че басистът на „Ахат” е грохнал, се убедиха тези дни и репортерите на „Уикенд”. Те го засякоха на Черноморието.

Музикантът и продуцент на предаването „Търси се” паркира BMW-то си в Царево, където го чакаше за среща композиторът Явор Русинов. За рандевуто в топлия августовски следобед Денис се бе издокарал с бяла тениска, къси спортни панталони до под коляното и високи кецове.

Още с излизането от колата Ризов побърза да запали цигара. Той всмукна жадно от фаса и тръгна пеш към мястото на срещата, но само след няколко крачки започна да се задъхва и да пръхти. Дългокосият музикант дори натисна с ръка корема си, за да раздвижи диаграфгмата си и да поеме въздух.

Въпреки пристъпа, съпругът на Наталия Симеонова не хвърли цигарата, а продължи да пуши. Той пафкаше като комин и по време на разговора си с Явор Русинов. Двамата си купиха вода и кока-кола от малко крайморско магазинче, а после седнаха на каменна пейка, за да приказват по работа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече