Ultimate magazine theme for WordPress.

Осребриха приятелството! Галена + Преслава заедно = 20 000 лева

0

- Advertisement -

Чалгазвездите отново са най-добри приятелки, тръгнаха на съвместни участия

Бившите най-добри приятелки Преслава и Галена отново са изключително близки след 10-годишна ледена епоха в отношенията им. Двете чалгаджийки са на практика неразделни. Освен че се чуват непрекъснато по телефона и си пият кафето заедно, те тръгнаха и на съвместни участия, пише Уикенд.

Миналата седмица изълнителките пяха на една сцена в един от най-оборотните клубове във Варна, а заведението направо се пръскаше по шевовете. За да ги съберат заедно, собствениците на дискотеката са платили около 20 000 лева, изчисли тяхна колежка. Според актуалната тарифа, Галена иска 12 000 лева за свое участие, а Преслава – 10 бона. Възможно е обаче да са направили отбивка от хонорара, само и само да пеят заедно. Заведението обаче си изби хонорара, защото бе поставило солиден вход. А и всички в препълнения клуб не спираха да консумират алкохол.

В началото на кариерата си двете звезди на „Пайнер” живееха под един покрив на квартира и бяха като сестри. За разрива в отношенията им битуват няколко версии, като според запознати причината е мъж. Има подозрения, че Преслава е успяла да вкара в леглото половинката на Галена – Галин, но и двете звезди отричат това да се е случило. Други подозират, че са се сдърпали заради особено актуалния тогава Фики Стораро, който също като баща си бил същински сексуален булдозер и минавал по ред по-засуканите певици. И тъй като Галена била хлътнала по него, приела като предателство факта, че и Преслава му се е отдала.

Така или иначе, подялба на мъж изглежда единствената адекватна причина толкова близки приятелки да развалят дружбата си. Всякакви глупави трактовки от типа „коя има повече участия”, „коя ще е Певица на годината” или „коя чия рокля е взаимствала” изглеждат твърде несъществени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече