Ultimate magazine theme for WordPress.

Несподелена любов погубила Гроши

0

- Advertisement -

Вестта, че Гроши – един от емблематичните участници в първия сезон на „Биг Брадър”, е сложил край на живота си, втрещи светските среди у нас. Оказа се, че Светлан Шевров, както се казва по паспорт симпатичното пиянде, е бил от месеци в тежка депресия и на 13 август е избрал да се самоубие.

51-годишният мъж се носел на крилете на любовта, опиянен от думите на столичанката Красимира от квартал „Люлин”, която му писала в интернет, че още помни изявите му в популярното някога шоу и е негова заклета фенка. 41-годишната дама била омъжена и с деца, но това не й пречело да флиртува и да пуска фитили за евентуална любов с психически лабилния Гроши.

Кореспонденцията им продължавала с месеци, но до среща така и не се стигнало. Госпожата казвала, че на този етап й стига да общуват виртуално. Гроши й съчувствал за тежкия семеен живот, дори мислел да влезе в ролята на спасител, като я покани да живеят заедно.

Брадърът очевидно се предоверил на думите й и повярвал, че нещо може да се случи. Нещата обаче се проточвали във времето и това го направило нервен и депресивен. Настроенията му се сменяли през половин час. От весел смях се стигало до гробно мълчание без конкретен повод.

Негови приятели издават, че през последните 3 години Гроши работел в мебелен цех и имал отлични доходи, стигащи до няколко хилядарки месечно. Ограничил бил и консумацията на алкохол, но от време на време прекалявал със забранени субстанции. Последните 7-8 месеца отново се върнал към питиета. Причината била софиянката, която така и не се навивала да му ходи на гости в къщата му в Ракитово. Така Светлан отново започнал да пие на принципа „кило, канче и бурканче”. Говорел противоречиви неща и отдалеч си личало, че е доста объркан и има проблем. Най-малките неуспехи го извеждали извън релси, а всяка житейска драма го карала да посяга към чашката.

Според запознати с житието му, Гроши вярвал, че не му върви в живота и че ще свърши сам със самоубийство, както и станало на фаталния 13 август. Обяснявал, че не му се живее, защото няма никого около себе си. От 20 години не общувал и с роднините си, като причината за това била делба на имоти. Шевров се чувствал предаден от всички. Дори участието му в първия сезон на „Биг Брадър” и последвалата го мимолетна слава не могла да повдигне самочувствието му.

„Участието в „Биг Брадър” бе много важно за мен, макар че тогава бях много сдухан. Явих се на конкурса и не очаквах да ме одобрят, на стана. Въобще не знаех какво ще се случва, нито каква е тази къща. Исках просто да съм известен, другото не ме интересуваше. Влиянието от това участие върху живота ми продължи около година, докато живеех от спечелените пари. А те бързо свършиха… После видях, че трябва да се работи, че не е хубаво да се лежи на стари лаври. Хубаво е, че те спират по улиците, поздравяват те, искат да се снимат, но видях, че и това е до време. Историите се забравят, героите също. Всичко минава и заминава. Сигурно един ден и аз ще бъда забравен”, казваше пред журналисти риалити героят, който със своя пръв тогавашен приятел и участник в риалитито Найден успяха да изпотрошат голяма част от мебелите след пиянски запой.

Найден също като Гроши имал проблеми с „високите градуси”, но успял да си стъпи на крака, защото след кратката авантюра с дългобедрата участничка Зара попаднал на читава жена. С Огняна се запознали в интернет. Тя го помолила да й прати голи снимки, за да се увери, че е той. Любовта им пламнала от пръв поглед. Двамата отдавна са семейство и се радват на момче.

Не така обаче се развили нещата при Гроши, на когото фенки също не липсвали. Той пробвал няколко връзки, но всичко завършвало с провал заради питиета, които мятал едно подир друго в различните заведения. Понякога се докарвал до положение, в което никой не можел да го познае, нито да разбере какви ги говори. Макар и нахъсани за авантюра, дамите бягали, защото не искали да стават свидетели на грозни сцени, нито да носят отговорност за припадащия от пиянство мъж.

Последните месеци Гроши движел и безпаричен. Каквото изкарвал, влагал в алкохол  и наркотици. Никой не можел да го вкара в правия път, макар че се намирали сродни души, които го съветвали да пие по-умерено, да не почва от сутринта и да си гледа здравето, пише „Уикенд“.

Единственото, което Гроши запазил, било чувството за хумор. До последно той се шегувал, че вече нито черен дроб му е останал, нито дни за живеене. Омъжената жена от „Люлин” внезапно престанала да му вдига телефона и да пише. Това било последната капка масло в огъня. След което дошло фаталното решение…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече