Ultimate magazine theme for WordPress.

Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

0

- Advertisement -

Дъщерята на Глория се показа с мъж за първи път от 2 години

Симона Заговора блести до млад мъж, който е копие на гръцката звезда Никос Вертис. Дъщерята на Глория се показа с мъж за първи път от 2 години. Тогава тя се раздели с бащата на своята дъщеря Галина. Кой е младият човек до нея, засега не е ясно. Вижда се обаче, че той вече е бил представен на детето и на баба й Стефка.

Снимките на Симона с непознатия млад мъж са правени на остров Света Анастасия. Това е обявила самата певица, когато ги е публикувала на страницата си в Инстаграм. „Един щастлив летен ден!” – с тези думи изпълнителката е коментирала кадрите. От тях става ясно, че не е била сама с младия си кавалер. С тях е бил още един младеж, бабата на певицата и малката Галина. Момиченцето през февруари стана на 2 години. В момента то е във възрастта, в която децата са най-капризни и трудни за овладяване. Но нищо такова не личи по снимките, напротив – всички изглеждат усмихнати и доволни от живота, пише Уикенд.
Още преди месеци се заговори, че Симона, която през септември трябва да навърши 27 години, крие връзка с колега китарист. За да се среща с него, тя била поверила грижите за детето си на своята баба. Майка й Глория също нямала нищо против да се занимава с внучка си, но била прекалено заета, за да може да се разчита на нея по всяко време. Дали младежът, с когото Заговора е била на острова, е същият, с когото слуховете я спрягаха, засега не е ясно. Най-вероятно певицата ще разбулва тайната малко по малко, за да поддържа интереса на феновете възможно най-дълго време.
Дъщерята на Глория се раздели преди 2 години с бащата на детето си Даниел Милушев. Така и не стана ясна какво е причинило нещастния завършек на тяхната любовна история. Говори се, че Дани бил прекалено мързелив, липсвал му дори и намек за амбициозност, вместо да се държи като глава на семейство, той предпочитал да живее на разноските на своята тъща. Глория не го харесвала, но го търпяла заради дъщеря си и внучка си. Той обаче редовно прекрачвал границите, в които трябва да се движи примерният заврян зет, мъкнейки в дома й дори своите роднини, уж за малко. Стигнало се дотам, че примата на родния фолк да се чувства като гостенка в собствената си къща.

Симона се опитвала да дава насоки в живота на Дани, подтиквайки го да е по-инициативен. Но вместо да приема съветите й, той започнал да се отегчава от нея. Накрая настъпил логичният завършек на тази агония – раздялата на двамата млади родители.

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения“ – това е едно от малкото неща, които Симона си е позволила да коментира във връзка с тази раздяла. Тя уточнява, че двамата винаги ще бъдат свързани, благодарение на дъщеря си, но Даниел като че ли не мисли така. Говори се, че много скоро след като Заговора му е показала вратата, около него са се завъртели други дами. Дали си е  позволил сериозни отношения с някоя от тях, не е ясно. Симона обаче явно най-накрая го е прежалила и е започнала да дава шанс на други млади мъже да заемат място в живота й.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече