Ultimate magazine theme for WordPress.

Грижовник! Филип Буков овърша градината на баба си

0

- Advertisement -

След като преди дни разказа, че е дарил косата си, когато бил студент, актьорът Филип Буков показа и как помага на своята баба. Той е оплевил нейната градина в къщата й в Перник. Натоварил е цяла строителна количка с трева, става ясно от снимките, които показва в социалните мрежи.

„Малко селска, демек истинска работа да свърша. Ако искам бабчето да направи обяд, ще трябва да си го заслужа. Аз всъщност съм половин перничанин, но това много малко хора го знаят. Затова съм толкова корав”, коментира снимките си Буков.

Обядът, който баба му е приготвила, е салата от домати, печели зелени чушки и сирене, нарязано на кубчета. „A къде е пернишката ракия, Винкеле?”, пита го един от феновете, който явно не е наясно, че актьорът избягва алкохола. „Е, за толкова много работа само тази малка салата ли заслужи?!”, пита друг. Ето какво отговаря Филип: „Каза, че не е пазарувала”. Актьорът много внимава какво слага в устата си. За него се знае, че не яде месо, с млечните продукти не прекалява, избягва всякакъв алкохол и всички вредни храни.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече