Ultimate magazine theme for WordPress.

Влади Въргала иска всички мотори на света

0

- Advertisement -

Мацките харесват повече пистовите, казва знаменитият актьор

„Карам Кавазаки ZX 14“ – казва популярният актьор Влади Въргала, пише България Днес. Според него, когато имаш мотоциклет, няма значение колко ти струват частите или екипировката. Важното е всичко да е наред.

„Когато задникът ти е разпознал твоя мотоциклет, няма сума, която не може да бъде достижима“, казва Въргала. Според Влади екипировката е много по-евтина, отколкото болниците. Той лично пазарува екипировка, без да пести, защото смята, че това е най-важното за един моторджия.

„В момента карам Спорт турист мотор. Това бе най-бързият сериен мотор до преди една година. С него можеш да обикаляш туристически из страната, ако се кефиш на такива неща, но можеш и друго. Пистарката мотор е да стигнеш бързо от точка А до точка Б, но на нея можеш да издържиш най-много два часа, без да спираш. Но ако пистарка се състезава с теб със Спорт турист, можеш да им разпишеш бележниците на ония“.

Според актьора моторите са много тънка част и опознаването им не е лесно. Като започнем от Кафе рейсър, с които ходиш до кафето, те са направени да изглеждат много красиво, но не вършат работа, та се свърши с Турър. Това са едни високи мотори с куфари отзад, с които можеш да обиколиш целия свят и да питаш за още.

„Чопърът е религия. Аз имам почти всички видове мотори, просто за себе си“.

А дали момчетата си падат по големите тронитетки, както казват чичковците с големите мотори, и дали момичетата, когато видят мотор, изпадат в несвяст, на това отговори Въргала.

„Всички смятат, че мацките си падат по чопъра, но, повярвайте ми, мацките харесват повече пистовите мотори. По-спокойните и по-възрастните си падат по тези неща като чопъри. Аз лично карам доста по-бърз мотор“.

Относно темата за поддръжката на един мотоциклет, според класиката „Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет“ Въргала е категоричен, че моторът е по-евтин за поддръжка от колата.

„Гражданската ти е по-евтина, не плащаш винетка и паркомясто в градовете“. Моторът на Влади Въргала за 2 секунди набира до 100, а за 5 секунди вдига 200.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече