Ultimate magazine theme for WordPress.

Актьорът Павел Емилов: След новия бъбрек рязко ми се допи бира

0

- Advertisement -

„Аз не пиех толкова бира преди бъбречната ми трансплантация. Вуйчо ми, който стана мой донор, много я обича. И няколко седмици след интервенцията започна много да ми се пие бира. Не се шегувам!“, сподели с усмивка младият актьор от Ловешкия театър Павел Емилов, който миналия септември премина успешно през това изпитание на духа и тялото в турска клиника, пише България Днес.

За вуйчо му нещата са добре, няма никаква разлика и промяна в начина му на живот преди и след като ми дари единия си бъбрек. “Вуйчо ми много се радва за мен и се чуваме непрекъснато“, доверява Павката.

Според него, а и хората така казвали, органите ни придобивали своя памет в телата ни. И ако стане така, че „услужим“ с някой от тях на някого, то „споменът“ от едното тяло логично ще се прехвърли в другото.

„Много съм щастлив и живея втори живот, колкото и клиширано да звучи това! Сега съм много по-спокоен, не бързам и виждам много повече „малки“ неща, отколкото преди. Може би защото вече оценявам живота по друг начин“, откровеничи Емилов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече