Ultimate magazine theme for WordPress.

Башар Рахал най-после оцени жена си Калина

0

- Advertisement -

Актьорът публично се обясни в любов към бившата си съпруга

Башар Рахал най-накрая оцени вече бившата си съпруга Калина. Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева заради редовни нейни изневери, и седмица след като тя показа в Инстаграм снимка с нов мъж, пише Уикенд. Актьорът не й остана длъжен и публикува серия снимки на Калина с уточнението, че са без филтър, очевидно признавайки, че е сгрешил, като я е изоставил заради по-младата Райна.

Снимките на Калина, които Башар Рахал публикува в социалните мрежи, са своеобразно публично обяснение в любов към бившата му съпруга и признание, че съжалява за раздялата си с нея. Известно е, че актьорът серийно й изневеряваше в България, докато тя беше в САЩ заедно с двете им дъщери. Калина има сериозна кариера като тв продуцент в Лос Анджелис, докато ливанецът въпреки ролите си в американски продукции така и не успя да се утвърди достатъчно зад Океана. Той се завърна в България преди повече от 10 години. Това се оказа ползотворно за кариерата му, но пагубно за семейството.

Рахал, който е известен със слабия си ангел, започна да живее като ерген в София, а новините за похожденията му не са останали скрити за майката на двете му дъщери. Двойката с години продължи да се прави на семейство за пред хората, но рез 2019-а Башар официално призна, че има връзка с Райна Караянева, с която водеше предаването „Лотария България” по Би Ти Ви. Калина пък завъртя щастлива връзка със свой колега – афроамериканец. Снимки в социалните мрежи свидетелстват, че той се познава с Башар и дори са празнували заедно Коледа през 2021-а. В компанията, освен тях двамата и Калина, е една от дъщерите на бившите семейства Рахал, покойният вече актьор Христо Живков със своята половинка Ружа, както и други близки. Райна не се вижда на тези снимки.
След като Караянева миналата седмица публично разкри новата си тръпка с по-младия от Башар мъж, ливанецът не й остана длъжен и доказа, че Калина, макар и с доста години над 34-те на Райна, изглежда по-добре от нея и му е по-скъпа. Именно това беше очевидният намек в снимките, за които Башар изрично уточни, че са без филтър. Известно е, че Райна, освен да си прави пластични операции, е склонна и да обработва прецизно собствените си снимки, преди да ги публикува в социалните мрежи. Явно Калина не страда от подобни мании и спокойно се показва пред всички в натуралния си вид.

„Няколко хубави стари снимки с… Бейби Мама”, написа на английски език Башар в коментар към кадрите, добавяйки сърчице към публикацията си. „Изключително красива и талантлива жена сте имали, г-н Рахал. Колкото до insta pics дуела – резултатът е Х”, написа една от последователките на актьора.
Положението на ливанеца в момента потвърждава, че човек оценява това, което има, едва когато го изгуби. Дали обяснението му в любов ще върне Калина? Засега не е ясно.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече