Ultimate magazine theme for WordPress.

Живот начисто! След затвора братът на Рачков се изнася в Испания

0

- Advertisement -

Братът на Димитър Рачков излезе тихомълком от затвора година по-рано заради добро поведение. Петър е бил освободен от бургаския пандиз преди около 2 месеца – на 1 юни, пише „Уикенд”. Затворническите власти са преценили, че вече се е поправил, и са разписали свободата му.

Младият мъж влезе зад решетките през 2021 г., след като се призна за наркодилър и сключи споразумение. Той се призна за виновен за това, че е държал амфетамини в жилище в Бургас. Малко преди това се забърка в друг скандал – блъсна полицейска патрулка в морския град и се опита да избяга. Общата му присъда бе 3 години и 2 месеца зад решетките.

Излязъл от затвора, Петър вече е решил да скъса с престъпното си минало и да продължи живота си като отговорен и почтен човек. Рачков-брат е при семейството си и казва, че те са му давали сила зад решетките.

Той публикува няколко снимки от живота си извън затвора в социалните мрежи. Единият от кадрите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили романтично бягство сред природата след дългия период далеч един от друг.

Зад решетките 42-годишният брат на актьора е значително побелял и се е променил до неузнаваемост, но въпреки това визуалната прилика помежду им е все така очевидна. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи отношения и не е ясно дали са успели да се сдобрят и да си простят. Отношенията в семейството се обтегнаха до крайност след последния арест на Петър и влизането му в затвора. Комикът отказва да говори на тази тема публично и близки до него споделят, че трудно преживявал честото присъствие на по-малкия си брат в криминалните хроники.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е променил и е решил да започне на чисто. Според негови приятели, той възнамерява да се занимава с търговия извън страната и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, но са родители на двама синове и съжителстват заедно в апартамент в Бургас. Възможно е семейството да се премести в друга държава, където погледите на всички да не са втренчени в тях. Петър и Златина планирали да пробват късмета си в Испания и най-вероятно още през есента ще емигрират там с децата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече