Ultimate magazine theme for WordPress.

Главния Илиев иска яка тарифа за целувки

0

- Advertisement -

Две седмици флирт излизат 2 хиляди евро

Главния Илиев иска 1555 евро за 7 целувки с романтика и 2222 евро за двуседмичен флирт с много изненади, пише Телеграф. Борислав Илиев, известен като Главния (по алюзия с Георги Илиев), е популярна личност, описвана често като плейбой, тийн знаменитост, звезда от Тик-Ток и мутра. Твърди, че живее в Абу Даби. Той е пуснал в социалните мрежи оферти, които явно са с намаление, което свършва на 25 юли, вторник.

Той обича символичните числа. Така за най-ниската оферта, която е 33 евро, Главния предлага два дена разходки из града, пиене на кафета, обеди и вечери. Също общи селфита за Инстаграм и видеа за Тик-Ток. Най-важната част в тази оферта са две специални целувки, които „ще запомните цял живот“. В по-скъпата оферта, която е 1555 евро, специалните целувки вече стават 7 – по една на ден.

Седмичният флирт включва посещения на сладкарници и малка екскурзия до избрана от дамата дестинация, кино, цветя и подаръци за двамата.

Двуседмичният флирт е оценен на 2222 евро. Наречен е „бурен и секси“. В него са включени закуска в леглото и масаж. А също: „Подаръци, рози, романтика, целувки и много изненади“. Главния обявява, че тук дамата може свободно да изрази желанията си, които той ще изпълни. В социалните мрежи се вижда, че плейбоят обича да се снима до красиви жени и всякакви видове миски, като силиконките са на почит.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече