Ultimate magazine theme for WordPress.

Орхан Мурад не познава внука си

0

- Advertisement -

Изпълнителят на „Хиляди слънца” не иска да чуе за Матиас

Орхан Мурад не се чувства като дядо и не иска и да чуе за внучето си Матиас. Бащата на Сузанита не е виждал 8-месечното бебе и няма желание да се запознае с него. Фолк легендата е във война с щерка си, както и с бившата си жена Шенай и не иска да чуе за тях. Сузанита роди на живо в социалните мрежи на 15 ноември, но не получи поздрав от татко си, който се отрече от нея и бебето, пише Уикенд.

Изпълнителят на „Хиляди слънца” дори стигна дотам, че изтри публикациите, които му честитиха, че е станал дядо. Турчинът блокира всеки, дръзнал да пита или пише за малкия Матиас. Сузанита и татко й не са се чували от няколко години.
„Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ЕВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им. Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От 2021 г. сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали“ – заяви преди време кралят на фолк баладите.
Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече 2 години, като замесените лица често се плюят в медиите. Близки до разпадналото се семейство разкриват, че между тях редовно е имало скандали. И двамата били с буен нрав и кавгите в дома им били ежедневие.
„Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя. Той направи много грешки. Когато Сузи беше на 3 годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството”, заяви преди време Шенай.
Орхан Мурад и Шенай изкараха заедно почти две десетилетия. Тя има още една дъщеря от предишна връзка, която се казва Александра и която музикантът приемаше като свое дете. Алекс също се включи в словесната битка. „Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени” – разкри шокиращо доведената дъщеря на изпълнителя на „Хиляди слънца”.
Ветеранът на фолка на няколко пъти се ожали, че семейството му е гледало на него като на банкомат и е „плащал само зависимостите им”. „Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота. Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората. Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност. Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд“, разкри гневният Мурад.
Баладичният певец не разкри какви са пороците на Шенай, но най-вероятно визира алкохол и хазарт. С греховете на Сузанита всички сме запознати. Самата тя призна, че е наркоманка, влезе за лечение и уж победи дрогата, но на моменти продължава да е доста неадекватна. Младото момиче стана популярно едва на 14-годишна възраст. Малко след това е започнала и с наркотиците, като е пробвала всичко. Успокоителните и алкохолът също не са й чужди.
Днес младата майка няма нищо общо със сладкото русо момиче, което беше като кукла. Изпълнителката на „Луцифер и Буда” има куп татуировки, 750 кубика силикон в бюста, огромни изкуствени джуки, които висят от тежестта и гротески вид. Тя е едва на 20 години, но вече има богата житейска, сексуална и наркоманска биография.
Младата певица даде живот на малкия Матиас на 15 ноември 2022 г. Само няколко месеца по-късно Сузанита се раздели с бащата на бебето Марк Славов. Двамата се разделяха няколко пъти и докато блондинката беше бременна, но винаги се събираха. Днес двамата бивши възлюбени твърдят, че в името на детето са запазили добри отношения.
Наскоро се появиха съмнения, че Мурад и щерка му са се сдобрили. Тези слухове тръгнаха, след като певицата публикува снимка, на която се вижда татуировка с изписано името на Орхан и това на майка й Шенай. Мнозина заподозряха, че по този начин Сузанита иска да отбележи сдобряването с известния си родител. Истината се оказа различна. „Какъв нов татус?! Това е първият ми. Направих го когато бях 13-годишна. В такъв етап от живота си след всички рани нанесени от страна на баща ми, дори не бих споменала името му, камо ли да го татуирам пак! Но не, няма да го махам татуса въпреки всичко. Аз съм простила вътрешно, за да не трупам кармични последствия. Дано той е добре!“ – заяви певицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече