Ultimate magazine theme for WordPress.

Стефан Вълдобрев и Весела Бабинова – в „Стани богат”

0

- Advertisement -

Пробват за водещи Петър Стоянович и Георги Милков

Стефан Вълдобрев, Весела Бабинова и Силвия Лулчева влизат със специална мисия в „Стани богат”, обявиха от Би Ти Ви. Те ще участват в благотворително издание на шоуто под наслов „Въпрос на бъдеще“. В него ще бъдат включени 8 епизода, в които водещите ще се сменят, пише Уикенд.

Новият формат на „Стани богат” е благотворителен проект, който ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят популярни личности, свързани с различните инициативи, които ще влизат в шоуто по двойки. От Би Ти Ви съобщиха имената на три от тези личности – Весела Бабинова, Силвия Лулчева и Калин Сърменов, а на официалните снимки на телевизията се вижда и Мария Илиева – новата треньорка в „Гласът на България”, както и Стефан Вълдобрев. Те ще влязат в първия специален епизод, в който на фокус ще бъде Българска хранителна банка. Всяка звезда ще играе в отбор с представител на организацията.

По-любопитни обаче са имената на хората, които ще заместват титулярния водещ Михаил Билалов, за чието място отдавна се говори, че се търси подходящ наследник. Джаро ще води първото издание, а след това ще го сменят Даниел Цочев, Георги Милков и Петър Стоянович, който наскоро беше седмичен коментатор в „Преди обед” и отнесе сериозни критики от страна на зрителите. Ще се включат и други популярни личности, чиито имена все още не са съобщени. Говори се, че това е тест за избор на бъдещия постоянен водещ, на когото Билалов ще предаде щафетата на предаването. Същият подход бе приложен и при избора на наследник на Сашо Кадиев в „Преди обед”.

Новите епизоди на „Стани богат” ще се излъчват всяка неделя от 20 до 22 часа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече