Ultimate magazine theme for WordPress.

Много тревожно! Александър Сано влезе в болница

0

- Advertisement -

Актьорът си изследва стомаха и червата при най-добрите специалисти

Александър Сано е бил в болница за проверка на червата и стомаха си, сподели самият актьор, пише Уикенд. Той твърди, че всичко със здравето му е наред, но се говори, че преди прегледите е бил сериозно притеснен, защото отдавна чувствал дискомфорт. В артистичните среди се шушука, че проблемите с осиновения му син Иво Карамански-младши са се отразили и на здравето на бащата.

Александър Сано се е изследвал миналата седмица в софийската Военно-медицинска академия при един от най-популярните гастроентеролози у нас – проф. Крум Кацаров. Актьорът се е подложил на колоноскопия и гастроскопия, сподели самият той в социалните мрежи, като публикува снимка от момента, в който се е събудил от пълната упойка, която са му направили заради изследванията.

„Поствам, докато съм още леко сънен… Изследвах си черва и стомах. Нищо ми няма. Безкрайни благодарности на екипа на проф. Кацаров – огромни професионалисти. И съвет към мъже и жени над 45 – отделяйте време веднъж на няколко години да се проверявате, важно е! Желая ви ден като моя, демек – прекрасен!”, написа актьорът. Много хора се втурнаха да му пожелават скорошно оздравяване, а той отдели време, за да обясни на всеки от тях, че резултатите му са добри и няма от какво да се възстановява.
Според слуховете обаче Сано е бил сериозно притеснен от болки в стомаха, които са го накарали да се подложи на изследванията. Отдавна е установено, че стомашно-чревният тракт има силна връзка с емоционалните процеси и се влияе изключително много от стрес. Не е случайно, че подложените на силен стрес хора редовно развиват язви. Актьорът, макар че изглежда спокоен и винаги е усмихнат, имаше големи лични проблеми в последните години.

Известно е, че осиновеният му син Иво Карамански, който е дете на съпругата му – Нели Атанасова, претърпя ужасяваща катастрофа през есента на 2021-а, след която се наложи да ампутират лявата му ръка. Лечение му в чужбина е било изключително скъпо и е стопило всички спестявания на семейството.
Актьорът, който е отгледал момчето като собствен син, нито веднъж не се е оплакал от липса на средства. Той обаче е работил почти денонощно, за да финансира лечението и да купи протезата на момчето. Не е имало нито един проект, който да откаже в онзи период, твърдят запознати. За да намери парите, освен във филма „В сърцето на машината”, в който е основен актьор и копродуцент, се е включил в шоуто „Като две капки вода”, в сериала „С река на сърцето”, заради който месеци наред е живял във Видин далеч от семейството си, поемал е ангажименти в частни партита, възстановил е дори проекта си „Братя Мангасарян” със своите колеги Силвестър Силвестров и Владислав Петров. Съчетанието между преумората и тревогите за доведения му син най-вероятно са дали резултат в стомашни оплаквания.
Актьорът не е чакал нещата да станат нетърпими, а се е подложил навреме на профилактични изследвания. За щастие се е оказало, че всичко поне засега е наред. Някои от последователите му в социалните мрежи го ожалиха, защото гастроскопиите и колоноскопиите не са леки.

Сано обаче сподели, че не е имал проблеми с тях. „32 часа неядене (не бих го нарекъл глад), 30 минути и за двете проверки, събуждане след 2 минути и изписване след още час на 100% адекватен”, описа той накратко протичането на изследванията. И призова всички да последват примера му и да обърнат внимание на профилактиката, за да избегнат големите проблеми със здравето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече