Ultimate magazine theme for WordPress.

Разведе се тайно! Ергенът бил женен за украинка

0

- Advertisement -

След раздялата си с пианиста, харковската хубавица вече има нов съпруг

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев още върти бизнес с бившата си половинка – украинската пианистка Анастасия Кенер. Това установи проверка на „Уикенд” в Търговския регистър, където Ергенът и бившата му изгора се оказаха съдружници във фирма, кръстена на младата блондинка.

„Кенер Артистикс” е фирмата на бившите съпрузи, която още функционира и върти оборот от 46 000 лева годишно. Двамата решават да създадат компанията, която е и продуцентска къща през 2017 г. – няколко години преди Евгени и Анастасия да се разделят. Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси в шоуто „Ергенът”, се запознават още в академията за изкуства в Имола, Италия. Там и двамата учат музика и репетират часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е особено запленен по дългите крака на Анастасия и русите й коси. Връзката започва, а късметът е на тяхна страна…
Двойката се мести през 2015 г. в Лондон, където и двамата работят, а страстта пламва още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е талантлив майстор на клавишите, но често залага на разголени визии дори по плакатите за концертите си по цял свят, което дразни не Евгени, а консервативните му родители, разказаха пловдивчани, запознати със сагата с двамата влюбени. Евгени обаче е силно впечатлен от русата красавица с изваяно тяло и уклон към Шопен, и дори я води на почивка в България. Двойката посетила курорта Слънчев бряг заедно с други приятели на пианиста.
Евгени я запознава с родителите си, готов е на брак, ала Анастасия има други намерения. Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата й е на първо място пред смяната на пелените. Двамата обаче сключват брак, носи мълвата, а противно на слуховете, младата пианистка няма деца. Признанието на Ергенът, че е живял с момиче, което има две деца и буквално той ги е отгледал в шоуто, се оказа разказ за друга изгора на мургавия мачо.
Говори се, че именно Анастасия е момичето, разбило сърцето на Евгени и с която има развод тайно в Лондон, далеч от очите на фенове и клюкари. Само братът на пианиста бил свидетел на срива на семейството, тъй като от години работи като финансист в Ситито и отглежда две деца със съпругата си – рускиня… Двойката сключва брак в британската столица, но съвместното съжителство не просъществува дълго. Анастасия още е съдружник на Евгени и бизнесдама, но двамата отдавна не са двойка.
Днес красавицата е омъжена щастливо за друг свой колега от азиатски произход – Карлос Версликен, научи още „Уикенд”. Годежът е бил малко след разлъката с нашето момче – през 2019 г. Тогава хубавицата от Харков решава да сложи край на романса с Евгени и приема предложението за брак от Карлос, а Генчев е изтрит от всички социални мрежи и контакти на русата бомба. Пианистката запазва спомена от общата им почивка в България, но продължава напред. Евгени също – младият пианист решава да потърси късмет, слава и любов в шоуто „Ергенът”, където 25 красавици се борят за него.
Общата им фирма, в която всеки има дял от 50% обаче остава, тъй като Анастасия няма никакво намерение да се отказва от възможността да се превърне в успешен продуцент, след като изпълнява и мечтата си – основава академия за пиано и обучава деца в Гент, Белгия. Пловдивчани, просветени за сагата пък коментират, че за пореден път Евгени трудно се откъсва от полата на мама, създавайки фирма с любимата си. Търсейки одобрението й за всяка своя избраница, мачото продължава да се държи за фустата й и за по-сигурно не наема офис за „Кенер Артистикс” – записва фирмата на адреса на един от салоните й за красота. Фамилията притежава верига от разкрасителни центрове в Пловдив.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече