Ultimate magazine theme for WordPress.

Оздравя ли? Филип Буков си върна добрата форма, май

0

- Advertisement -

Преди  близо 2 месеца Филип Буков напусна „Сървайвър” заради проблеми със здравето. Въпреки голямото му желание да остане докрай и да победи, той се завърна в България заради неприятно стечение на обстоятелствата. „По време на участието ми се отключи сърдечен проблем, който можеше да остави отпечатък върху целия ми живот. Условията, в които се намирахме – липса на храна, жега, доведоха до занижаване на жизнените функции и кратки интервали, в които нямах пулс”, сподели тогава звездата от „Откраднат живот” и „Татковци”.

Филип от години се занимава активно със спорт, но това не му помогна особено в екстремните условия. „Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта – колкото и да исках, колкото и да се пазарих с продуцентите, решението бе категорично“, призна актьорът.

След като дни наред береше душа в Доминикана, той долетя обратно в родината и се наложи временно да забави темпото. Буков беше отслабнал с близо 10 кила, но няколко седмици по-късно вече се е възстановил и отново е в добра форма. Той се е върнал и към тренировките – освен с фитнес, звездата се занимава още с бокс, с колоездене, прави планински преходи, неотдавна скочи и с парашут. Екранният Алекс от „Татковци” е голям почитател на всичко екстремно. Затова и се съгласил да стане част от „Сървайвър”, но уви – участието му приключи безславно.

„Преживял съм какви ли не травми… От счупен прешлен на врата до две натрошени ръце. Чупил съм си на 6 места крака, имам операции, железа по себе си  – и  в ръката, и в крака. Да кажем, че травмите в момента са скъсани сухожилия на дясното рамо, което го вадих два пъти с мотоциклет, на едното коляно нямам менискус и кръстна връзка. Необходимо е да ги оперирам, но към днешна дата се справям”, разказвал е Филип за контузиите си.

Най-загрижена за здравето му била приятелката му Ива, която е студентка по специалност „Връзки с обществеността” в Софийския университет. В момента е в трети курс. Младата дама все още не е популярна в публичното пространство. С Филип не са се показвали заедно в социалните мрежи, но той не крие, че е влюбен. Споделял е, че с гаджето му много си допаднали като характери – месец и половина излизали и били само приятели, преди да се впуснат в по-сериозни отношения.
Буков обича да се хвали, че към него има засилен интерес от страна на нежния пол. 29-годишният артист с добре сложена фигура доста време стоя без сериозна приятелка, но явно хубавицата Ива е успяла да спечели и задържи вниманието му. Преди това слуховете го свързваха с певицата Виктория Георгиева заради участието му в неин видеолип. Двамата получиха десетки коментари, че много си отиват. Връзката им обаче е само приятелска и професионална.

„Любовта трае около 1 година, след това идва спокойствието, а после скуката”, разсъждаваше доскоро екранният д-р Хаджихристев от „Откраднат живот” за взаимоотношенията. Може пък актуалната му тръпка Ива да го накара да преосмисли това твърдение.

Най-дългата връзка на Буков е продължила цели 9 години. Тя била с ученическата му любов. С девойката започнали да се срещат в 12 клас, но чувствата им не устояли във времето. За съжаление, Филип не се разделил приятелски с бившата, която работи в АЕЦ Козлодуй. „Обичахме се, но тя искаше брак и дете, а аз не бях готов”, коментирал е актьорът причините за разлъката.
След края на дългогодишната му връзка, той имал кратка авантюра с варненската красавица Ния Неделчева. С днешна дата са много добри приятели, но романтичните им чувства отдавна са останали в миналото.

Звездата от сериала „Татковци” е наясно какви качества търси в една жена. „Държа преди всичко да е стойностна личност, защото колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, в повечето време ние ще си говорим. Трябва да имаме какво да си кажем, да имаме общи интереси. Не искам обаче да е актриса. Хубаво е всеки от нас да има различна професия. Иначе ще си омръзнем много бързо”, споделял е Филип, който много се дразни не жените, които само знаят само да искат и да мрънкат, без да дават нещо в замяна.

Буков и настоящата му приятелка Ива се запознали в столично заведение. Той я забелязал на бара и първи я заговорил. Тя го разпознала като популярно лице от малкия екран, но се държала дистанцирано и набързо приключила комуникацията. „Това ме учуди, но и ми хареса. Намерих я после в мрежата и разговаряхме там, на лични съобщения. Поканих я на среща, тя прие, но дори и като се видяхме, ми отне дълго време, докато я накарам да се отпусне и да ми повярва, че съм сериозен”, разказвал е актьорът за началото на връзката си със студентката, която засега се развива отлично. Младата дама го подкрепяла във всяко едно начинание, дори временното му отсъствие заради „Сървайвър” не повлияло негативно на отношенията им.

В момента Буков снима трети сезон на сериала „Татковци” и много се забавлява с малките актьори, които му партнират, но все още не мисли за свои деца. Артистът смята, че е още млад и тепърва иска да се развива в професията и да постига целите си, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече