Ultimate magazine theme for WordPress.

Щерката на Чочо Попйорданов е актриса – щеше да се гордее с нея

0

- Advertisement -

10 години след трагичната смърт на актьора Катерина тръгва по неговите стъпки

Чочо Попйорданов загина преди 10 години след нелеп инцидент в ранните сутрешни часове на 5 май 2013 г., навръх Великден и ден преди Гергьовден, пише Ретро. Обичаният актьор си отиде след тежки травми от падане до гроба на майка му в частните Боянски гробища.

По-малко от месец преди да почине, той загуби майка си – известната лекарка Катя Попйорданова. Чочо отишъл на гроба й да сади петунии, но загубил равновесие и паднал от близо два метра на каменна плоча. Ударът е фатален – звездата на Народния театър бе настанен в Пирогов в кома, от която така и не се събуди.

Злощастният инцидент се случи малко преди той и Даниела да станат официално родители. Чочо и жена му тъкмо привършили процедурата по осиновяване на тяхната дъщеричка Екатерина, която трябваше да влезе в дома им само 5 дни след внезапната смърт на Попйорданов. Актьорът, който угасна на 48, не можа да се порадва на детето си, но още щом я зърва за пръв път, казва пред всички, че тя прилича на него.

Днес дъщеричката му е вече в тийнейджърска възраст и наистина е копие на баща си, за което голяма заслуга има и майка й Даниела. Тя е вече ученичка, но още в съвсем ранна детска възраст се появява на сцената на Народния театър в постановката „Хъшове“, в която татко й бе сред големите звезди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече