Ultimate magazine theme for WordPress.

Юлиан Вергов хвърчи на червено с мотора си

0

- Advertisement -

Биячът на Диана Димитрова нарушава грубо закона за движението по пътищата

Юлиан Вергов, може и да е голям актьор, но е човек, който открито не спазва някои важни правила, включително правилата за движение по пътищата. Репортер на „Уикенд” видя как звездата на Народния театър и десетки български филми и сериали, който напоследък е по-известен покрай обвиненията на колежката си Диана Димитрова, че я е пребил, минава на червено на кръстовище в центъра на София.
Случката е от началото на седмицата, на кръстовището на столичния булевард „Дондуков” и театралната улица „Г. С. Раковски”. Вергов се движеше с мотора си по „Раковска” в посока Народния театър. Движението обаче бе спряно от светофара. Актьорът в първия момент спря заедно с останалите шофьори. Търпението му обаче продължи едва няколко секунди, след които звездата профуча с бясна скорост край спрелите автомобили и мина на червено.
Хората на улицата бяха потресени, защото ситуацията беше много рискова, а мотористът бе единственият, който си позволи да не дочака зелената светлина.

Много от свидетелите на случката не разпознаха актьора, защото бе с каска и тъмни очила. Той имаше късмет – по някаква случайност точно когато минаваше през кръстовището, нямаше никакво движение. Очевидно бе преценил точно риска, който поема, но като обществена личност е добре да мисли също така какъв пример дава на останалите хора и дали няколко спестени секунди на светофара могат да оправдаят тежката катастрофа, която можеше да стане в тази ситуация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече