Ultimate magazine theme for WordPress.

Излагация! Къци снима женски гащи на улицата!

0

- Advertisement -

Къци Вапцаров е на 59 години, но не изглежда като мъж в предпенсионна възраст, защото се поддържа със здравословно хранене и много движение. Онзи ден той извървя пеш разстоянието от столичния парк „Заимов” до Петте кьошета и нито за миг не показа умора. Шоуменът припкаше като яре по тротоарите и си личеше, че е пълен с енергия.

В облачния априлски следобед Къци бе облечен с дънки и яке в тъмносиньо и оранжево. По някое време той нахлупи качулката на главата си, защото задуха силен вятър от северозапад и имаше риск вратът му да настине. Участникът в тазгодишния „ХелсКитчън” стискаше здраво в едната си ръка вързан като бохча найлонов плик с неизвестно съдържание.

Вапцаров крачеше устремено по софийските улици, но чат пат спираше пред витрините на магазини, за да прави снимки с телефона си. Той първо нащрака красива цветарница, а после погледът му бе привлечен от малък бутик за дамско бельо. Най-голямо впечатление му направиха червените дантелени бикини, закачени до прозореца, затова водещият на „Риск печели, риск губи” и „Супершоу Невада” насочи обектива си към тях. Къци няма вид на фетишист, но може да е да е решил да прави изненада на съпругата си…

Щом стигна до парламента, Къци пресече улицата с жълтите павета в разрез с правилата за уличното движение. Той премина на място, където няма нито светофар, нито пешеходна пътека. Кръстю, който през лятото ще е юбиляр, се шмугна с прибежка между колите и продължи забързано по пътя си, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече