Ultimate magazine theme for WordPress.

Състари се! Венелин Петков побеля след раздялата с Маданска

0

- Advertisement -

Семейни драми съсипаха 51-годишния журналист

Неузнаваем в последните месеци е бившият шеф на новините по Би Ти Ви Венелин Петков. 51-годишният журналист, който винаги е бил младолик, рязко е побелял, пише Ретро. Косата, веждите и брадата му са се прошарили от стрес и ядове изведнъж малко след като стана ясно, че се е разделил с майката на двете си деца Николета Маданска.

Спортната водеща напусна Петков още през миналото лято, но близо половин година те успяха да запазят скандалната раздяла в абсолютна тайна. Николета си е тръгнала от къщата в Бистрица с двамата им синове, с които към момента живее при своите родители в близкото до София село Лозен.

Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, близки до разпадналата се двойка твърдят, че двамата са имали сериозни неразбирателства и търкания по отношение на отглеждането на наследниците им.

Венелин и Николета не сключиха брак, а сега ситуацията с родителските права върху синовете им не била никак розова. Те са стигнали дори до съдебни разпри, защото не могли да се разберат по мирен начин. Покрай проблемите Петков побелял и отслабнал.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече