Ultimate magazine theme for WordPress.

Димитър Рачков се подигра на Галена във ваната в национален ефир

0

- Advertisement -

Димитър Рачков взе на подбив Галена по време на последния лайф на шоуто за имитации „Като две капки вода”. Като видя вана на сцената, комикът, който води предаването с Герасим Георгиев-Геро, не се сдържа да не направи препратка към порното на фолкпевицата. Действието в него се развива тъкмо във вана.
Клипът с младата Галена, която тогава стартираше кариерата си, се появи в публичното пространство преди 15 години, но все още й е болна тема. Това не попречи на Рачков да припомни за него в ефир. Причината да има вана на сцената на „Като две капки вода” бе изпълнението на Тома, който имитираше Меди в клипа му „Да си тук”. В него също има вана, но само певецът се плацика  в нея. И Галена участва в клипа, но не припарва до ваната, пише Уикенд.
„Тома, тук не си бил сам. Според мен някоя Галена няма как да не е била вътре”, възкликна Рачков след представянето на Тома. Иронията е, че рокаджията имитираше Меди, който е близък приятел с Галена, като двамата имат и дуети. „Я? Намери ли?”, поинтересува се Геро, при което и Тома се приведе над ваната, за да не пропусне. „Не е Галена, пак е с Г, ма… Галин”, възкликна Рачков. Не се разбра кой Галин има предвид – мъжът на Галена или фолкпевецът със същото име, който не крие, че е гей. Закачката предизвика смях в публиката. Меди, който присъстваше с гаджето си Моника Валериева, също не успя да устои на смешката и се разхили.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече