Ultimate magazine theme for WordPress.

Ергенът застрашен от убийство във формата?

0

- Advertisement -

Зрителите се питат дали Милица ще се самоубие в шоуто или ще нападне конкурентка, дори самия Евгени

Зрителите на „Ергенът“ са силно разтревожени за психичното здраве на една от участничките – Милица Гацева. Те предположиха, че секретарката може да направи някоя глупост в шоуто – да се самоубие или да убие някоя от съперничките си, че дори и самия ерген Евгени, пише Уикенд.

Бобовдолката се ожали, че е много разочарована от пианиста, защото се раздавала, разкрила, обгрижвала го, мислела за неговите чувства и емоции, треперела му. Тя дори попита останалите дали да потърси сметка на Евгени и да стане „леденото Мили“, като така ще покаже студеност към пианиста… Зрителите изпаднаха в потрес от чутото и се запитаха дали Гацева е добре с главата. Те предположиха, че най-вероятно риалити героинята е увредена от ТЕЦ Бобов дол и оттам идват проблемите й.
Въпреки видимо нестабилното й състояние и проблемите със самооценката й, тя се изживява като новата Наталия Кобилкина. Оказа се, че в Бобов дол почти няма човек, който да не познава Милица. Причината е, че от няколко години насам мацката не спира да се изявява в модните среди, води собствена рубрика в интернет, където раздава всякакви съвети – любовни, финансови, здравословни.
„Момичета, не бъдете наивни, не се втурвайте в авантюри. Първо споделете на приятелки за него. За вас, мъже – ако сте от успешните с кариера и финансова стабилност, за да разберете дали жените до вас са истински, просто се направете на бедни, но с мечти. Ако те ви приемат без нищо, това са вашите момичета“, съветва Гацева. 26-годишната девойка надълго и широко описва личния си опит и емоционалност, опитвайки се да помогне на други като нея, въпреки че самата тя е неориентирана и невежа. Явно взима пример от Софи Маринова и иска да използва думи, чието значение на разбира, а даже и не ги е запомнила. Милица казва „обливка” вместо „отливка”, щяла да получи „сърцетуп”, „рАзтроя” вместо „разстрОя” и „оброненти” вместо „опоненти”.
Част от феновете на предаването разкритикуваха продукцията, че си правят гавра с видимо болна жена, която трябва да се лекува, а не да си търси мъж. Милица смята, че Евгени й е съпруг, а останалите жени вътре са й приятелки, с които споделя любовните си трепети и се консултира дали да държи сметка на Генчев, че е казал мили думи на останалите участнички. Някои я определиха като по-млада и слаба версия на фолк дивата Андреа, която вече 3 години не спира да преследва бившия си годеник Кубрат Пулев. Разбира се, Мили има доста висока оценка за себе си и не спира да изтъква, че е интелигентна, женствена и „рядка порода жена“.
„Аз съм умна, секретарка съм. Ако бях глупава, щях да имам някаква маргинална професия” – пъчи се бобовдолката.
Оказва се, че влюбчивата девойка има профил не къде да е, а в платформата за възрастни „ОнлиФенс”. В профила си там Милица обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши, като дори предлага да оценява мъжки достойнства – и то само срещу 6 долара на месец. Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. Там е имало доста провокативни снимки, които все още стоят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече